Μιμή Ντενίση - Who is Who International Awards: Βραβεύτηκε και είχε στο πλευρό της τον Σωτήρη Πολύζο

Η απονομή των βραβείων «Who is who international awards» την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στην λίμνη της Βουλιαγμένης...

Η Μιμή Ντενίση παραβρέθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων Who is who international awards. 

Η αγαπημένη ηθοποιός έλαβε με χαρά και ενθουσιασμό το βραβείο της. «Είμαι ευγνώμων για τόσες πολλές βραβεύσεις και θα έλεγα ότι τις βραβεύσεις τις οφείλω στο κοινό, στην αγάπη του κόσμου και στην σκληρή δουλειά» σημείωσε η γνωστή ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας στους δημοσιογράφους που κάλυψαν την λαμπερή εκδήλωση.

Τα βραβεία Who is Who συγκεντρώνουν μια πληθώρα από προσωπικότητες ανά τον κόσμο κάθε χρόνο και σκοπό έχουν να αναδείξουν συγκεκριμένα πρότυπα που λειτουργούν με αξίες όπως την ακεραιότητα, το πάθος, την γενναιοδωρία, την αριστεία και την υπηρεσία στον συνάνθρωπο. Η Μιμή Ντενίση ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που βραβεύτηκαν για το έργο και την προσωπικότητά της.

Στόχος των βραβείων αυτών είναι η ανάδειξη των διαπρεπών Ελληνίδων και Ελλήνων ανά την υφήλιο αλλά και των Ελληνίδων και Ελλήνων της Ελλάδας και Κύπρου και η ενίσχυση της δημιουργίας, της ικανότητας και του ήθους της Ελληνίδας και του Έλληνα.

Η Μιμή Ντενίση, αποκάλυψε μάλιστα ποια είναι τα σχέδιά της για την ''Σμύρνη μου αγαπημένη'', το φιλόδοξο αυτό project που ξεκίνησε από το θέατρο, 

«Αυτή τη στιγμή γράφω το δεύτερο μέρος που θα το κάνουμε σειρά» ήταν η απάντηση της ηθοποιού και συγγραφέως, η οποία έχει αφιερώσει τα τελευταία χρόνια στη μελέτη της ιστορίας του μικρασιατικού ελληνισμού.

Να θυμίσουμε ότι η «συνέχεια» του «Σμύρνη μου αγαπημένη» έχει ήδη ανεβεί με εξαιρετική επιτυχία στο θέατρο με τίτλο «Από Σμύρνη, Σαλονίκη».

Για την περίσταση η μεγάλη κυρία του θεάτρου, επέλεξε μια μαύρη μακριά φούστα με δαντελωτό λευκό πουκάμισο, ενώ κρατούσε μια μαύτη τσάντα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ