Charlize Theron: Όταν σκίστηκε η σιφόν τουαλέτα της στα Όσκαρ - η Julianne Moore την βοήθησε να καλύψει τον π@π@ της (βίντεο)

Η σταρ αποδόμησε τις red carpet εμφανίσεις της και αποκάλυψε πως την είχε βοηθήσει η Moore!

Η Charlize Theron μίλησε στην κάμερα του Harper's BAZAAR και αποδόμησε μερικές από τις καλύτερες red carpet εμφανίσεις της. 

Παράλληλα αποκάλυψε πως την είχε βοηθήσει η Julianne Moore, μετά από ένα... ατύχημα που είχε με την τουαλέτα της.

Η ηθοποιός με το μοντέρνο και διαρχονικό στύλ, μέσα στα χρόνια έχει φορέσει υπέροχες δημιουργίες στο κόκκινο χαλί.

EPA/AMPAS via ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Η 47χρονη Νοτιοαφρικανή γύρισε πίσω στην αρχή της καριέρας της, όταν ακόμα δεν αναλάμβαναν να την ντύσουν διάσημοι σχεδιαστές μόδας, ενώ στη συνέχεια σχολίασε την απίθανη αστραφτερή Gucci τουαλέτα που φόρεσε όταν κέρδισε το Όσκαρ της για την ταινία «Monster.»

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επίσης μίλησε για το καναρινί, μάξι φόρεμα που είχε βάλει στις Χρυσές Σφαίρες και το οποίο σχεδίασε ο John Galliano, για λογαριασμό του Dior. Ήταν η πρώτη φορά που η ίδια συνεργάστηκε με τον διάσημο οίκο, ο οποίος επιμελήθηκε στη συνέχεια και άλλα εντυπωσιακά look της.

Σε κάποιο σημείο, σχολιάζοντας την πρώτη της εμφάνιση στα Όσκαρ - όπου και είχε φορέσει μια δημιουργία της Vera Wang - η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε ένα ατύχημα με το φόρεμά της και ότι την βοήθησε η Julianne Moore.

ANSA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βλέπετε το φόρεμα είχε μια σούρα στον ποπό και το ύφασμα (σιφόν) ήταν πολύ λεπτό, οπότε όταν σηκώθηκε από την καρέκλα της «ένιωσα ένα αεράκι» στο πίσω μέρος, όπως είπε χαρακτηριστικά και κατάλαβε ότι έχουν φανεί πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζε!

Μετά πήγε στο μπάνιο πανικοβλημένη με την ίδια να λέει «θυμάμαι την Julianne Moore καθισμένη στα τέσσερα με την τουαλέτα της. Έψαχνε στο πάτωμα παραμάνα και βρήκε μία! Έτσι σώσαμε το φόρεμα». 

Μετά μάλιστα της είπαν ότι μπορούν να φτιάξουν το φουστάνει αλλά η Charlize Theron ήθελε να το κρατήσει - όπως και έκανε - όπως ήταν. «Μην το ακουμπήσεις. Είναι ακιρβώς έτσι όπως το έφτιαξε η Julianne Moore» την ακούμε να προσθετει στο βίντεο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ