Ο Matthew Perry αποκαλύπτει: «Είχα 2% πιθανότητες να ζήσω- Δεν μπορούσα να σταματήσω, ο εθισμός εξελισσόταν».

Ο διάσημος ηθοποιός μιλά για άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής μέσα από το βιβλίο του.

Ο Matthew Perry αποκάλυψε ότι έφτασε πολύ κοντά να φύγει από τη ζωή, μετά από υπεροβολική δόση ναρκωτικών και επιπλοκές που είχαν δημιουργηθεί στο έντερό του.

Στο νέο του βιβλίο ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’  μιλάει για τις εξαρτήσεις του και τονίζει « Δεν μπορούσα να σταματήσω γιατί η ασθένεια και ο εθισμός εξελίσσεται». Παράληλα αναφέρεται και στη στήριξη που είχε από τους συμπρωταγωνιστές τους στη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια».

Ο 53χρονος ηθοποιός αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου πως σε ηλικία 49 ετών το 2018 παραλίγο να πεθάνει εξαιτίας των ναρκωτικών ενώ έχει περάσει δύο μήνες σε κώμα και  πέντε μήνες κάνοντας θεραπεία στο νοσοκομείο προκειμένου να συνέλθει. «Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου ότι είχα 2% πιθανότητες να ζήσω», όπως είπε ενώ εκείνο το διάτημα ήταν υπό μηχανική υποστήριξη.

«Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ κατά κάποιο τρόπο. Μέχρι την ηλικία των 34 είχα ήδη μπει σε μεγάλους μπελάδες. Αλλά υπήρχαν και χρόνια που ήμουν νηφάλιος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Ο σταρ επισημαίνει ότι ο εθισμός του ήταν για χρόνια και δεν μπορούσε να βάλει «φρένο».

«Δεν ήξερα πως να σταματήσω. Εάν η αστυνομία ερχόταν στο σπίτι μου και μου έλεγε ότα αν έπινα θα με βάζανε στη φυλακή θα πανικοβαλόμουν. Δεν μπορούσα να σταματήσω γιατί η ασθένεια και ο εθισμός εξελίσσεται. Γίνεται ολοένα και χειρότερος όσο μεγαλώνεις».

Δεν παραλείπει στο βιβλίο του να αναφερθεί και στη στήριξη που είχε από όλους τους συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια», Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Le Blanc, Jennifer Aniston και David Schwimmer.

«Είναι σαν πιγκουίνοι. Οι πιγκουίνοι στη φύση, όταν ένας είναι άρρωστος ή τραυματισμένος, οι άλλοι τον περικυκώνουν, τον σηκώνουν και περπατούν δίπλα του μέχρι να μπορέσει να περπατήσει μόνος του. Αυτό έκαναν κι αυτοί για μένα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ