Υπέροχο; Δείτε τις πιο μικροσκοπικές τηλεοράσεις του κόσμου - Eταιρεία κατασκευάζει μινιατούρες (φωτό)

Εσείς θα αγοράζατε την πιο μικροσκοπική τηλεόραση στον κόσμo; 

Η TinyCircuits, μια εταιρεία που ειδικεύεται στη δημιουργία μικροσκοπικών ηλεκτρονικών συσκευών, παρουσίασε πρόσφατα τις μικρότερες τηλεοράσεις στον κόσμο.

Όταν πρόκειται για σύγχρονες τηλεοράσεις, η γενική ιδέα, είναι ότι το μεγαλύτερο είναι καλύτερο, αλλά μια εταιρεία προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί να είναι επιτυχημένη πηγαίνοντας ενάντια στην τάση.

Η TinyCircuits, δημιούργησε τις μικρότερες τηλεοράσεις στον κόσμο - τις TinyTV 2 και TinyTV Mini.

Ενώ αυτές οι συσκευές με τη ρετρό εμφάνιση μπορεί να έχουν το μέγεθος γραμματοσήμου, στην πραγματικότητα λειτουργούν τόσο καλά όσο και οι τηλεοράσεις κανονικού μεγέθους, διαθέτοντας κουμπιά ρύθμισης καναλιών και έντασης, τηλεχειριστήριο, αποθηκευτικό χώρο 8 Gb και συνδεσιμότητα με υπολογιστή για τη μεταφόρτωση βίντεο.

 

 

Η TinyTV 2 έχει οθόνη 1,0 ίντσας (26 mm) και έχει πάνω της ένα ηχείο 0,6 x 0,4 ίντσας (16 x 9 mm), ενώ η μικρότερη TinyTV Mini έχει οθόνη 0,6 ίντσες (15 mm).

Η πρώτη διαθέτει οθόνη IPS TFT, ενώ η δεύτερη διαθέτει φωτεινή οθόνη OLED, σύμφωνα με το odditycentral

Έχουν και οι δύο την ίδια  χωρητικότητα, 8 Gb και έρχονται με μια σειρά προεγκατεστημένων βίντεο, αλλά μπορούν επίσης να συνδεθούν σε υπολογιστή μέσω USB-C για τη μεταφόρτωση νέων βίντεο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ