Κώστας Αποστολάκης: «Πίστευα στα ταρώ, στη χαρτομαντεία, στα φαντάσματα, όχι στον Θεό - Κουράστηκε η ψυχή μου''

''Είμαι ο χειρότερος από όλους – Είμαι παρτακιστής, εγωιστής και περήφανος'', λέει ο ηθοποιός...

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Αποστολάκης στην εκπομπή ''Εμείς'' του Open.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τον εαυτό του και πώς τον βλέπει με τα δικά του μάτια, την πίστη του στο Θεό και τη συγγνώμη που ζητάει καθημερινά από την πρώην σύζυγό του.

«35 χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω κάτι μόνος του και δεν έφτιαξα τίποτα. Έχτιζα έναν πύργο στην άμμο, ένα πύργο της Βαβέλ. Τα "εγώ" μου δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Πίστευα στα ταρώ, στη χαρτομαντεία, στην τύχη, στα όνειρα και στα φαντάσματα, αλλά όχι στον Θεό. Πώς γίνεται να υπάρχουν όλα τα μεταφυσικά εκτός από τον Θεό;», είπε αρχικά.

Όταν, μάλιστα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι ήταν αυτό που το έκανε το «κλικ» και βρέθηκε τόσο κοντά στην πίστη και στον Θεό, o Κώστας Αποστολάκης είπε:  «Κουράστηκε η ψυχή μου. Δε μπορεί αυτή τη στιγμή κάποιος να μου πει ότι δεν υπάρχει ο Ιησούς Χριστός. Αφού τον έχω μέσα μου».

Όπως ανέφερε αργότερα ο αγαπημένος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Τι είδε ο Μπάτλερ», ένα σημάδι ήταν εκείνο που τον έκανε να αλλάξει τον τρόπο αντιμετωπίζει τη ζωή. «Έχεις νιώσει να σου σπάνε τη σπονδυλική σου στήλη;

Εγώ το ένιωσα αυτό χωρίς να κάνω τίποτα. Ήταν ένα φως κι από εκείνη την ώρα, ένιωθα μια ευτυχία χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Κουράστηκε η ψυχή μου να ζει με ποτά, ξενύχτια, γυναίκες, ψέματα. Με την αλήθεια ήμουν στα μαχαίρια», εξήγησε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ