Σικάτες εμφανίσεις από τις πριγκίπισσες του Μονακό: Το υπέροχο παλτό της Σαρλίν, τα κομψά ταγιέρ της Καρολίνας & της Στεφανί (φωτό & βίντεο)

Η οικογένεια τίμησε την Εθνική Ημέρα

Οι royals Μονακό τίμησαν την Εθνική Ημέρα, με τις κυρίες της πριγκιπικής οικογένειας να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους,

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος συμμετείχε στους εορτασμούς μαζί με την σύζυγό του πριγκίπισσα Σαρλίν, τα 7χρονα δίδυμα παιδιά τους πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γκαρμπριέλα, καθώς και τις αδελφές του πριγκίπισσες Στεφανί και Καρολίνα.

Στην λειτουργία, στον καθεδρικό ναό του Μονακό, βρέθηκαν επίσης τα παιδιά της Στεφανί Louis και Pauline Ducruet, οι κόρες της Καρολίνας πρίγκιπισσα Alexandra και Charlotte Casiraghi με τον σύζυγό της Dimitri Rassam, καθώς και ο γιος της Pierre Casiraghi με την σύζυγό του Beatrice Borromeo και τα παιδιά τους Stefano και Francesco.

Για την περίσταση η 44χρονη Σαρλίν επέλεξε ένα κομψό μακρύ, λευκό παλτό, συνδυασμένο με ασορτί παντελόνι, μαύρο ζιβάγκο, καπέλο και δερμάτινα γάντια.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, όπως και ο μικρός διάδοχος πρίγκιπας Ζακ ήταν ντυμένοι με επίσημες στρατιωτικές στολές, ενώ η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα φορούσε ένα κόκκινο παλτουδάκι και μαύρο καπέλο.

Η 65χρονη πριγκίπισσα Καρολίνα φυσικά επέλεξε ένα σύνολο Chanel και συγκεκριμένα ένα σικάτο, ροζ ταγιέρ. Η 57χρονη αδελφή της, πριγκίπισσα Στεφανί εμφανίστηκε με ένα σκούρο κόκκινο ταγιέρ, ενώ ντυμένη στα κόκκινα ήταν και η Beatrice Borromeo.

Η Charlotte Casiraghi φορούσε ένα tweed, καρό coat dress, λογικά από τον ίδιο οίκο με την μητέρα της, αφού είναι μούσα του, ενώ η Καρολίνα υπήρξε για χρόνια φίλη του αείμνηστου Karl Lagerfeld.

*Φωτογραφίες: REUTERS POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ