Η Jane Fonda ξετρελάθηκε με τον συμπρωταγωνιστή της Tom Brady - «Έμεινα άναυδη, τα γόνατά μου λύγισαν» (φωτό)

«Ήταν ευγενικός και ταπεινός» 

Η Jane Fonda ξετρελάθηκε με τον Tom Brady!

Η 85χρονη σαρ του Χόλιγουντ μίλησε στο The Hollywood Reporter, με αφορμή την νέα ταινία «80 for Brady» στην οποία εμφανίζεται μεταξύ άλλων και ο 45χρονος αθλητής των Tampa Bay Buccaneers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Η ίδια είπε για τον πρώην άντρα της Gisele, ότι στα γυρίσματα, ένιωσε «τα γόνατά της να λυγίζουν».  Και πρόσθεσε σκόμα: «Αισθάνομαι δέος για το ταλέντο του. Όταν κάποιος είναι ο καλύτερος στον κόσμο σε αυτό που κάνει, πρέπει να το τιμάς και να το σέβεσαι. Είχα μείνει άναυδη από το δέος».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν ευγενικός και ταπεινός, που είναι δύσκολο να το πιστέψεις γνωρίζοντας πόσο καλός είναι σε αυτό που κάνει, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ήταν γλυκός και ευγενικός».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το «80 for Brady» αφηγείται την ιστορία τεσσάρων γυναικών (Jane Fonda, Rita Moreno, Lily Tomlin και Sally Field) που κάνουν ένα ταξίδι στο Χιούστον για το Super Bowl του 2017, στο οποίο ο Tom οδήγησε τους New England Patriots σε μια ιστορική νίκη.

Ο Tom Brady είναι επίσης ένας από τους παραγωγούς, ενώ σημειώνεται ότι η ταινία θα αρχίσει να παίζεται στους κινηματογράφους την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Με αφορμή την πρεμιέρα του film η Jane Fonda μίλησε επίσης στο «Entertainment Tonight» με την ίδια να αποκαλύπτει ότι δεν πίστευε πως θα επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη μετά το διαζύγιό της με τον μεγιστάνα των media Ted Turner 

«Αποχώρησα για 15 χρόνια, όταν παντρεύτηκα τον Ted Turner και δεν πίστευα ότι θα επέστρεφα, γιατί όταν τον παντρεύτηκα, νόμιζα ότι θα ήταν για πάντα, αλλά επέστρεψα, και ειλικρινά, αν κάποιος μου έλεγε ότι στα 85 μου θα έκανα μια τέτοια ταινία, δεν θα τον πίστευα. Αισθάνομαι πολύ τυχερή» είπε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1991–2001. Ο πρώτος άντρας της Fonda ήταν ο Γάλλος σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός Roger Vadim (από το 1965–1973) και ο δεύτερος ο Αμερικανός ακτιβιστής, συγγραφέας και πολιτικός Tom Hayden (από το 1973–1990).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fauxtogenic_femme

Η Jane Fonda έχει τρία παιδιά: την 54χρονη Vanessa Vadim, τον 49χρονο Troy Garity και την 55χρονη Mary Luana Williams.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ