Τι κρίμα! Ο Μάθιου Πέρι αγνώριστος από τις καταχρήσεις - πρώτη σπάνια εμφάνιση μετά τις αποκαλύψεις για τον εφιάλτη των ουσιών (φωτό)

Δείτε τον ηθοποιό και την τεράστια αλλαγή του. 

Πρίν από λίγο καιρό , ο πρωταγωνιστής των "Friends" , Μάθιου Πέρι, αφηγήθηκε στην εκπομπή "The Late Show with Stephen Colbert" πώς παραλίγο να πεθάνει, ενώ βρισκόταν στην τελευταία του θεραπεία για ένα πρόβλημα εθισμού που τον ταλαιπωρούσε επί δεκαετίες.

 

"Μου έκαναν τεχνητή αναπνοή και ο τύπος που μου έσωσε τη ζωή έσπασε οκτώ πλευρά στη διαδικασία", είπε ο αγαπημένος σε όλους ''Tσάντλερ''.

Ο 53χρονος Perry έγραψε στο νέο του βιβλίο, "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing", ότι εκείνη την εποχή βρισκόταν σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ελβετία και έμεινε ξύπνιος όλη τη νύχτα παίρνοντας υδροκωδόνη πριν από μια επέμβαση κατά την οποία του χορηγήθηκε ένα άλλο φάρμακο, σύμφωνα με το Rolling Stone.

Δείτε επίσης: Ο Μάθιου Πέρι περιγράφει την ημέρα που παραλίγο να πεθάνει: "Η καρδιά μου σταμάτησε για 5 λεπτά - έσπασαν 8 πλευρά για να με επαναφέρουν''

Ο επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρει πως έπασχε από γαστρεντερική διάτρηση και πάλευε για εβδομάδες να μείνει στη ζωή. Η διάρρηξη του παχέος εντέρου δημιουργήθηκε από την υπερβολική χρήση οπιοειδών και ο ηθοποιός πέρασε δύο εβδομάδες σε κώμα και πέντε ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο. Μάλιστα, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει σάκο κολοστομίας για εννέα μήνες.

«Όταν μπήκα στο νοσοκομείο οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου ότι είχα 2% πιθανότητες να ζήσω. Με έβαλαν σε ένα μηχάνημα που ονομάζεται  ECMO, το οποίο κάνει όλη την αναπνοή για την καρδιά και τους πνεύμονές σας».

Λίγους μήνες μετά έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Όπως θα δείτε και από τις φωοτγραφίες, φαίνεται πραγματικα αγνώριστος, αφού έχει πάρει αρκετά κιλά. 

Ο 53χρονος έδειχνε λίγο κουρασμένος καθώς επέστρεφε στο νέο του σπίτι στο Hidden Hills, αφού πρώτα πήρε ένα δροσιστικό παγωμένο ποτό από τα Starbucks, αναφέρει η Daily Mail.

Ο Μάθιου χαλαρώνει μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του για τα απομνημονεύματά του με τίτλο Friends, Lovers and the Big Terrible Thing (Φίλοι, εραστές και το μεγάλο τρομερό πράγμα).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ