Σήλια Κριθαριώτη: Οι σούπερ σέξυ τουαλέτες της στο Λος Άντζελες- Η ελληνική μόδα πάει παντού

Fashion show χωρίς την ελληνική παρουσία δε γινεται!

Η νέα σεζόν συνεχίζεται με ακόμη μία εβδομάδα μόδας αυτή τη φορά στο Λος Άντζελες της Αμερικής!

Διεθνείς σχεδιαστές μόδας είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τις νέες συλλογές τους και να καταπλήξουν τα πλήθη.Εντυπωσιακά μοντέλα περιμένουν να φορέσουν τις μοναδικές δημιουργίες και να περπατήσουν στην πασαρέλα με μοναδικό στυλ!

Διαβάστε ακόμη:Σήλια Κριθαριώτη για «Κιβωτό του Κόσμου»: Τους κάναμε δωρεά κτίρια και έβαζαν όρο να τους τα γράψουμε (βίντεο)

 

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η ελληνική παρουσία από ένα τέτοιο event. 

Η ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη έδωσε το "παρών" με τις μοναδικές δημιουργίες της που κάθε φορά "αποθεώνονται" από το κοινό. 


instagram @celiakritharioti

Η Κριθαριώτη έχει αναφερθεί στο βρετανικό περιοδικό Vanity Fair ως εξής: "Όμορφες θηλυκές και στολισμένες μίξεις από τη σχεδιάστρια ως τα αστέρια".

Διαβάστε ακόμη: Η Σήλια Κριθαριώτη εύχεται χρόνια πολλά στον σύζυγό της Νίκο Τσάκο: «Για την αγάπη μου, τον πατέρα των παιδιών μου» (φωτό)

Η Κριθαριώτη παρουσιάζει συλλογή Haute Couture (σε ετήσια βάση), μια Νυφική Συλλογή (σε ετήσια βάση), τη συλλογή 5226 Prêt-à-Porter (δύο φορές ετησίως) και τη συλλογή 5226 Princess για παιδιά (δύο φορές ετησίως). Σχεδιάζει επίσης γυαλιά ηλίου, κοσμήματα και αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ