90 χρονών ο Μάικλ Κέιν και 50 χρόνια γάμου με την εξωτική καλλονή Σακίρα Κέιν (φωτό)

Αγαπημένοι σε όλη τη διάρκεια του κοινού τους βίου...

O ηθοποιός Μάικλ Κέιν πέρα από το γεγονός ότι έγινε 90 χρονών, γιορτάζει και τα 50 χρόνια γάμου με την αγαπημένη σύζυγο του, Σακίρα Κέιν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη History of Cinema (@historyofcinema)

Ως Χριστιανός παντρεμένος με Μουσουλμάνο, λέει «δεν έρχονται ποτέ ερωτήσεις ή προβλήματα» και περιγράφει τις πεποιθήσεις της συζύγου του ως «πολύ καλοήθεις και ειρηνικές».

Ο Μάικλ Κέιν είχε μια εμβληματική καριέρα στο Χόλιγουντ. Ο 90χρονος Βρετανός ηθοποιός ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για πρώτη φορά το 1966 για την ερμηνεία του στο Alfie. Ήταν υποψήφιος για Όσκαρ συνολικά έξι φορές, κέρδισε δύο φορές Β' Ανδρικού Ρόλου με την Hannah and her Sisters το 1987 και The Cider House Rules το 2000. Πιο πρόσφατα, τον είδαμε στο Inception του 2010 και στο King του 2018 των κλεφτών. Ο Μάικλ έγινε ιππότης από την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ το 2000.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μάικλ Κέιν στα 86 του: Με την κόρη του & την εντυπωσιακή Βραζιλιάνα γυναίκα του Σακίρα - Μαζί 45 χρόνια (φώτο)


wikipedia

Στην προσωπική του ζωή, ο Μάικλ έχει επίσης μεγάλη επιτυχία. Με την πρώτη του σύζυγο, Patricia Haines, ο ηθοποιός καλωσόρισε την κόρη του Dominique. Μετά το χωρισμό του ζευγαριού το 1958, ο Michael θα συναντούσε σύντομα τη Shakira Baksh, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 50 χρόνια. Ο ηθοποιός πριν κάποιες εβδομάδες γιόρτασε τα 90ά του γενέθλια στις 14 Μαρτίου 2023. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ