Μπήκαμε στο νέο σπίτι του Μπραντ Πιτ αξίας 5,5 εκατ. δολ. στο Λος Άντζελες - Η ανταλλαγή με την εγγονή-κληρονόμο του Paul Getty, Αϊλίν (φωτό)

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για τον ηθοποιό...

Ο Μπραντ Πιτ έκανε την απόλυτη ανταλλαγή ακινήτων στο Λος Άντζελες με την κληρονόμο πετρελαιοειδών Αϊλίν Γκέτι, αφότου πούλησε το κτήμα του αξίας 39 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

 

 

 

Ο ηθοποιός, αποφάσισε να αγοράσει το σπίτι τριών υπνοδωματίων της φιλάνθρωπου Aileen, αξίας 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων, γνωστό ως «Steel House» αυτόν τον μήνα. Σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τον Μπραντ. Ο σταρ της Βαβυλώνας πούλησε το συγκρότημα του επί τρεις δεκαετίες πριν από ένα μήνα, αφού αγόρασε το ακίνητο έναντι 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων από την Elvira.

Διαβάστε ακόμη: 1999: Ο Brad Pitt στην ταινία Alien - Σπανιότατες φωτογραφίες του Mark Seliger για το Rolling Stone - Vintage στ’άλήθεια

Τώρα, η Dirt αναφέρει ότι ο Μπραντ αγόρασε το Steel House - ένα πολύ πιο ταπεινό σπίτι σε σύγκριση με την τεράστια περιουσία του - που διαθέτει παγοδρόμιο, πάρκο για skate, αίθουσα χορού και home cinema.


twitter

Ωστόσο, είναι ένα εκπληκτικό σπίτι 2.000 "ποδιών" που δημιουργήθηκε από τον αρχιτέκτονα του μέσου αιώνα Neil M. Johnson το 1960. Ονομάστηκε το Steel House λόγω της χαλύβδινης δομής του με τεράστια πάνελ γυαλιού που βοηθούν στη δημιουργία εκπληκτικής θέας στο Λος Άντζελες.


twitter


twitter

Η Aileen, η οποία είναι εγγονή του αείμνηστου μεγιστάνα του πετρελαίου J. Paul Getty, κέρδισε από την πώληση του σπιτιού αφού το αγόρασε από τον James Valentine του Maroon 5 το 2019.  Το ακίνητο σε σχήμα L είναι απίστευτα πολυτελές. Περιβάλλεται από μια τεράστια πισίνα με τροπικό τοπίο και εκπληκτική θέα που βλέπει στην πολυσύχναστη πόλη από κάτω.

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2023 - Fleur de Miraval : Αυτή είναι η ροζέ σαμπάνια του Μπραντ Πιτ που πρόσφεραν στα πάρτι - Πόσο κοστίζει

Υπάρχει επίσης υδρομασάζ και σάουνα, ιδανικά για μια εμπειρία σπα στο σπίτι. Η σκληρότητα του ατσάλινου σκελετού στο εσωτερικό, μαλακώνει με την προσθήκη χαλιών με σχέδια, ζεστά τζάκια, απαλά έπιπλα και έντονα χρώματα.

Ο Valentine του Maroon 5 προσέλαβε τον σχεδιαστή Mark Haddawy για να αποκαταστήσει το ακίνητο αφού το αγόρασε το 2007.  Τα υπνοδωμάτια έχουν ντουλάπες-δωμάτια και φωτεινό μπλε χαλί, ενώ υπάρχει μια βεράντα που προσφέρει ένα άνετο μέρος για ανάγνωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ