Παρίσι: Ο τρομακτικός θάνατος 45χρονης στο μετρό - Πιάστηκε το παλτό της & την παρέσυρε το τρένο μπροστά στα μάτια του συζύγου & του γιου της

΄Ενα τραγικό γεγονός...

Το περιστατικό, που οδήγησε στον θάνατο της 45χρονης γυναίκας, έλαβε χώρα στο σταθμό Μπελ Ερ, στη γραμμή 6 του μετρό στο Παρίσι, το Σάββατο 22 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις αρχές το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου. Το θύμα, «γεννημένη το 1977, διαπίστωσε πως το παλτό της έχει κολλήσει κατεβαίνοντας από το βαγόνι», λέει η εισαγγελία του Παρισιού. «Δεν κατάφερε να ελευθερωθεί και παρασύρθηκε από το συρμό. Παρά την ταχεία επέμβαση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, η 45χρονη, η οποία σύμφωνα με μάρτυρα συνοδευόταν από τον σύζυγό της και τον γιο της, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσπάθειες ανάνηψης και διαπιστώθηκε ο θάνατός της επί τόπου». Ανάκριση για τα αίτια του θανάτου ανατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του 12ου διαμερίσματος του Παρισιού.

Διαβάστε ακόμη: 600 έργα με... ''τρίχες'': Στο Παρίσι τα εγκαίνια της μεγαλύτερης έκθεσης που έγινε ποτέ για τα μαλλιά και τα χτενίσματα (φωτό)

Ο οδηγός εμφανίστηκε σοκαρισμένος, ενώ η διοίκηση του μετρό εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος. κυκλοφορία διεκόπη για αρκετές ώρες το Σάββατο στη γραμμή 6 μεταξύ των σταθμών Nation και Daumesnil.

Μαρτυρία για το συμβάν στο μετρό του Παρισιού 
«Φτάσαμε στο σταθμό του μετρό χθες γύρω στις 4:30 μ.μ.», εξήγησε η Μάντι, τριάντα ετών που ζει κοντά στο μετρό Μπελ Ερ στο 12ο διαμέρισμα και συνοδευόταν από τον φίλο της. «Ο σταθμός είχε ήδη αποκλειστεί και είδαμε τουλάχιστον 5 πυροσβεστικά οχήματα σταθμευμένα μπροστά. Καταλάβαμε ότι κάτι είχε συμβεί. Ρωτήσαμε τον υπεύθυνου του σταθμού που μας είπε ότι είχε συμβεί ένα σοβαρό ατύχημα, μετά κατέβασε το κεφάλι του. Στη συνέχεια μάθαμε τι είχε συμβεί στο θύμα. Καθώς ο σταθμός ήταν κλειστός για αρκετές ώρες, πλήθος κόσμου άρχισε να σχηματίζεται στο τέλος της εξέδρας, πίσω από τα κάγκελα του μετρό. Ο κόσμος προσπαθούσε να δει τι συμβαίνει. Είδαμε καμιά δεκαριά πυροσβέστες να φροντίζουν το θύμα» ανέφερε η μάρτυρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ