Δέσποινα Βανδή: Με baby pink look & μαυρισμένη επιδερμίδα - Το crop top που έχει γίνει τάση (φωτό)

Τις ταιριάζει απόλυτα!

Η σχέση της με τη μόδα είναι γνωστή. Η Δέσποινα Βανδή συχνά τολμά, ακολουθεί και δημιουργεί trends και γνωρίζει πολύ καλά τι είναι αυτό που της ταιριάζει.

Κι αυτός είναι ο λόγος που το κροπ τοπ δεν λείπει από τις εμφανίσεις της, αφού τονίζονται οι τέλειοι κοιλιακοί της. Στην τελευταία της βραδινή εμφάνιση, που η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιλέγει ένα baby pink σουτιέν με πέρλες. Το συνδυάζει με φαρδύ pale pink παντελόνι και barbie pink clutch, τα οποία έχουν και επίσημα επιστρέψει στη μόδα (αν έφυγαν ποτέ, όμως φέτος ροζ τσάντα πρωταγωνιστεί στα περισσότερα σύνολα στις διεθνείς πασαρέλες).

Η Δέσποινα απογειώνει το look με λευκό οversized blazer, με έντονους ώμους και έντονο  masculine χαρακτήρα, που χαρίζει ισορροπία στο κατά τα αλλά extra feminine συνδυασμό, που ολοκληρώνεται με ψηλοτάκουνα ασημί παπούτσια και έντονα στραφταλιζέ, επίσης στο τόνο του ασημί σκουλαρίκια.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Με chic & stylish εμφάνιση στην πρεμιέρα θεατρικής παράστασης - Το total black look και η τσάντα YSL (φωτό)

Η Δέσποινα που ήδη έχει μαυρίσει έλαμπε στις αποχρώσεις του ροζ και το ανδρόγυνο συνδυασμό που επέλεξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ