Σαρλίζ Θερόν: Μας δείχνει τα άψογα, δίμετρα πόδια της - Ο έρωτας την κάνει να λάμπει (φωτό)

Η σέξι φωτό της ηθοποιού....

Η Σαρλίζ Θερόν έκανε μία σέξι δημοσίευση, με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Fast X».

H αγαπημένη ηθοποιός έχει αποδείξει επανειλημμένα τα πολυάριθμα ταλέντα της: Οσκαρική ηθοποιός, action icon, fashionista, απόγειο του κουλ -και φυσικά, στα 47 της χρόνια,  παραμένει αδιαμφισβήτητο sex symbol, με το καλογυμνασμένο σώμα της να εντυπωσιάζει στην οθόνη, το κόκκινο χαλί, αλλά και τα social media.

Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός έκανε μια δημοσίευση στο Instagram, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως το σώμα της παραμένει εντυπωσιακό.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Fast X» (στην οποία υποδύεται για τρίτη φορά την μοχθηρή Cipher), η Θερόν πόζαρε φορώντας ένα από τα επίσημα μπλουζάκια της ταινίας (και τίποτε άλλο), ενθουσιάζοντας τους ακόλουθούς της.'

Στην αιώνια πόλη με το νέο της έρωτα 

Φαίνεται ότι η άνοιξη βρίσκει την Charlize Theron, τρελά ερωτευμένη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, φωτογραφήθηκε πριν λίγες ημέρες με το νέο σύντροφό της Alex Dimitrijevic, σε ένα ραντεβού τους για γεύμα την Κυριακή.

Η 47χρονη έδειχνε να είναι ευδιάθετη καθώς φωτογραφήθηκε με τον Dimitrijevic στο εστιατόριο στη γειτονιά Los Feliz του Λος Άντζελες.

 

Δείτε εδώ ποιος είναι ο Alex Dimitrijevic

Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ του Monster εθεάθη να κρατάει το χέρι του Dimitrijevic. O νεαρός καλλονός είναι μοντέλο και  έχει δουλέψει για μάρκες όπως οι Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman και Combo Boxing.

Η Theron φορούσε ένα casual σύνολο με καφέ πουλόβερ με V-λαιμό, ένα χακί παντελόνι και καφέ σανδάλια καθώς κατευθυνόταν προς το εστιατόριο.

 

 

Φορούσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ κρατούσε ένα iPhone και μια μαύρη τσάντα Dior. Ο Dimitrijevic φόρεσε ένα κίτρινο κοντομάνικο πουκάμισο Avanti Silk Hawaiian Aloha με μια τίγρη στο μπροστινό μέρος, μπλε τζιν και μπεζ καφέ παπούτσια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ