Άννα Φόνσου: Να παντρεύονται αλλά να μην αποκτούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι - Τα παιδιά τους θα βρουν δυσκολίες στο σχολείο (βίντεο)

Η Άννα Φόνσου σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Καλύτερα Αργά»

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και στην Αθηναΐδα Νέγκα έδωσε συνέντευξη η ηθοποιός Άννα Φόνσου και μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψη της για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών και την απόκτηση παιδιών απ’ αυτούς.

 

 

«Να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι, με τα παιδιά έχω το πρόβλημα. Να μην αποκτούν παιδιά. Τα παιδιά μπορεί να μεγαλώσουν πολύ καλά, αλλά όταν μεγαλώσουν θα βρουν δυσκολίες στα σχολεία και στην ελληνική κοινωνία» απάντησε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Άννα Φόνσου: "Ο Γ. Μαρίνος μένει στη Γλυφάδα με μια κοπέλα που τον φροντίζει - Είναι καλά, δεν έχει οικονομικό πρόβλημα" (βίντεο)

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

 

 

Διαβάστε ακόμη: Άννα Φόνσου: «Αυτές τις μέρες μας έχει επισκεφθεί πολύ ο Χάρος - Ο Νίκος Ξανθόπουλος έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα» (βίντεο)

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει την ζωή τους να την κάνουν όπως νομίζουν εκείνοι, χωρίς να κάνουν κακό στους άλλους. Έτσι πρέπει να ζούμε, δεν θα ξαναζήσουμε ποτέ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ