Ο Τζον Τραβόλτα θυμάται: "Την πρεμιέρα του Grease όταν με την Ολίβια μάταια λόγω απίστευτου πλήθους fans προσπαθούσαμε να μπούμε στην αίθουσα του σινεμά..." (βίντεο)

45 χρόνια πριν ...

 Το ημερολόγιο έδειχνε 16 Ιουνίου του 1978 όταν το εμβληματικό μιούζικαλ Grease έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη.

45 χρόνια μετά ο πρωταγωνιστής Τζον Τραβόλτα φέρνει στο προσκήνιο μία στιγμή που λίγοι θυμούνται. Συγκεκριμένα, είναι εκείνος και η συμπρωταγωνίστρια του Ολίβια Νιούτον-Τζον ενώ προσπαθούσαν να περάσουν από το πλήθος θαυμαστών που τους είχε περικυκλώσει, ώστε να εισέλθουν στην αίθουσα του σινεμά. 

"Σαν σήμερα, πριν από 45 χρόνια, (16 Ιουνίου 1978) έγινε η πρεμιέρα της ταινίας «Grease» στο The Chinese Theatre του Χόλιγουντ. Ήταν μια μεγάλη μέρα.", έγραψε στη λεζάντα ο ηθοποιός. 

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα musical όλων των εποχών που έσπασε τα ταμεία. Για δεκαετίες υπήρξε το μιούζικαλ με τις υψηλότερες εισπράξεις παγκοσμίως, θέση που έχασε μόλις το 2012, από την ταινία "Οι Άθλιοι" ενώ στη συνέχεια βρέθηκε πίσω από το "Mamma Mia!" και την "Πεντάμορφη και το τέρας" στην ίδια κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζον Τραβόλτα σε μία συγκινητική ανάρτηση για την πρόωρα χαμένη σύζυγο του - Πως ευχήθηκαν οι Σάροουν Στόουν, Τζεφ Μπέζος & Μαντόνα (φωτό - βίντεο)

Η υπόθεση

Ο Ντάνι και η Σάντι, δυο νέοι στην Αμερική των '50s, γνωρίζονται το καλοκαίρι στην ακροθαλασσιά και ανταλλάσσουν όρκους αγάπης. Όταν όμως ο "κακός" της παρέας, Ντάνι, γυρίζει στο σχολείο και στην συμμορία που τον περιβάλλει, δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην Σάντι που προσδοκά να προχωρήσει η σχέση τους. Στο τέλος βέβαια, ω του θαύματος, η συνεσταλμένη Σάντι αλλάζει στιλ και αποκτά αυτοπεποίθηση, η αγάπη νικά τον εγωισμό και το ζευγάρι αποχαιρετά την μεγάλη οθόνη μαζί και ευτυχισμένο.

Όσα χρόνια και να περάσουν πάντα θα αναγνωρίζουμε τα τραγούδια και θα θέλουμε επι τόπου να σηκωθούμε να χορέψουμε ξέφρενα με υπέροχες φιγούρες! Μας πηγαίνει σε μία άλλη εποχή που λατρεύουμε να θυμόμαστε ή για τους πιο νέους ... να μαθαίνουν!

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2023: Ο Τραβόλτα θυμήθηκε τη συμπρωταγωνίστρια του Ολίβια κι έβαλε τα κλάματα - Ο ευσυγκίνητος Ντάνι Ζούκο

Υπενθυμίζεται ότι η πρωταγωνίστρια Ολίβια Νιούτον-Τζον πέθανε τον Αύγουστο του 2022 σε ηλικία 73 ετών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ