Λάμπρος Κωνσταντάρας - Άννα Καλουτά: Ένας μεγάλος έρωτας! - "Έσφιγγα τα χείλη μου για να μη με φιλήσει αλλά ..." (φωτό)

Δείτε τη vintage φωτογραφία

Μία υπέροχη vintage εικόνα έφερε στο φως της δημοσιότητας η Έλενα Μακρή.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με τον αείμνηστο ηθοποιό Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Άννα Καλουτά.


"Άννα Καλουτά και Λάμπρος Κωνσταντάρας, ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια του Ελληνικού θεάματος που έζησε έναν δυνατό έρωτα για μερικά χρόνια. Συναντήθηκαν στην σκηνή του θεάτρου Κοτοπούλη και ένοιωσαν μια αμοιβαία αντιπάθεια που παρά τις αντιρρήσεις της Καλουτά -«έσφιγγα τα χείλια μου για να μη μου πάρει ούτε ένα φιλί» είχε πει- άνθισε τελικά ως ειδύλλιο που κράτησε μέχρι τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 50. Η Άννα Καλουτά θα περιέγραφε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ως τον άνδρα που αγάπησε περισσότερο. Δεν είχε πάει μάλιστα στην κηδεία του γιατί φοβόταν το πως θα αντιδράσει." , σημείωσε στη λεζάντα.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εκτός από εξαιρετικός κωμικός υπήρξε και μεγάλος καρδιοκατακτητής. Πανύψηλος, με γαλανά μάτια και αθλητικό παράστημα, ήταν ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες του ελληνικού σινεμά. Δεν είναι τυχαίο ότι στο Παρίσι, όπου βρέθηκε το 1931, τον φώναζαν «Le beau Grec».

Μία, λοιπόν, από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του ήταν και η Άννα Καλουτά. Έπαιζαν μαζί στον θίασο της Κοτοπούλη και η σχέση τους στην αρχή ήταν εκρηκτική. Οι δυο τους μάλωναν τόσο έντονα που η μεγάλη θεατρίνα αναρωτήθηκε αν ήταν ερωτευμένοι.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τόλης Βοσκόπουλος & ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε υπέροχη vintage φωτό με τον Γιάννη Βογιατζή - Θυμούνται η Άντζελα Γκερέκου & ο εγγονός του ηθοποιού

«Εγώ μ' αυτή την ψηλογαϊδούρα;» έλεγε ο Λάμπρος. «Εγώ μ' αυτόν τον άχαρο ψηλέα;» απαντούσε η Καλουτά. Όμως στη σκηνή τα ερωτικά φιλιά που αντάλλασσαν είχαν τόσο πάθος, που σταδιακά άρχισαν να γίνονται αληθινά. Η μεγάλη Κοτοπούλη είχε δίκιο. Ένα βράδυ λοιπόν μετά από την παράσταση, ο Κωνσταντάρας της είπε: «Ωραία φιλάς». Εκείνη με τη σειρά της του απάντησε «Κι εσύ» κι ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες του ελληνικού θεάτρου γεννήθηκε.

Διαβάστε ακόμη: Let it snow: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μια χιονισμένη μέρα της δεκαετίας του 50 - Vintage pic

Έμειναν μαζί από το 1949 έως το 1954 και για την Καλουτά, όπως πολλές φορές είχε πει σε συνεντεύξεις, ο «Λάμπρος ήταν ο άνδρας της ζωής της». Δεν έκαναν παιδιά, μιας κι εκείνη είχε μια άτυχη εγκυμοσύνη, ούτε και παντρεύτηκαν ποτέ. Τα συχνά ταξίδια και η αμοιβαία ζήλια έφθειραν τη σχέση τους, που τελικά έληξε άδοξα. Έπαιξαν όμως μαζί σε δύο ταινίες στον κινηματογράφο, στους «Απάχηδες των Αθηνών» και στο «Εκείνες που δεν πρέπει να αγαπούν», που αποτύπωσαν στο πανί τον έρωτά τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Μάκη Δελαπόρτα, ο Κωνσταντάρας ήταν τόσο ζηλιάρης που είχε ως όρο στο συμβόλαιό του ότι κανείς άλλος δεν θα φλέρταρε στις σκηνές με την αγαπημένη του!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ