Σπύρος Μπιμπίλας για Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν είναι ωραίο να λες στον καλεσμένο, όχι δε θα το πεις αυτό" (βίντεο)

Τι τον ενόχλησε;

Στην ένταση που είχε προκληθεί ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της “Super Κατερίνα” τις προηγούμενες ημέρες, αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αφού ξεκαθάρισε πως θεωρεί φίλη του την Κατερίνα Καινούργιου και πως αναγνωρίζει την καλή δουλειά που κάνει, εξέφρασε την άποψη ότι δέχτηκε μια παραπάνω πίεση από το ακουστικό της.

«Θα το δείξει το μέλλον (σ.σ. αν είναι όλα καλά). Δεν είναι ωραίο να λες σε έναν καλεσμένο όχι αυτό δεν θα το πεις. Δεν μου άρεσε κι είναι πολύ φίλη μου η Κατερίνα, την εκτιμώ. Την ξέρω από πολύ μικρή. Αισθάνομαι ότι δέχτηκε κάποια οδηγία από πάνω να σταματήσω, οπότε εγώ στενοχωρήθηκα λίγο» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: «Ζήτησα συγγνώμη αλλά δεν ήθελε να μιλήσουμε» - Τι έχει συμβεί με την Ελένη Μενεγάκη, γιατί την έκανε "block" (βίντεο)

«Η Κατερίνα νομίζω ότι κάνει πάρα πολύ καλά την δουλειά της, αλλά επειδή μία εκπομπή είναι συνισταμένη πολλών ανθρώπων, προφανώς υπάρχουν συγκρούσεις. Ας τα βρούνε μεταξύ τους. Εμείς σαν καλεσμένοι θέλουμε -εγώ προσωπικά- να είναι σεβαστό ότι εκείνη την ώρα που έχω πάει να μιλήσω σφαιρικά για πολλά πράγματα κι όχι μόνο για αυτά που θέλει η εκπομπή να πω» κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ