Good Job Nicky: "Είμαι ερωτευμένος - Για το καλό της κοπέλας μου δεν θέλω να αναφέρομαι στη σχέση μου" (βίντεο)

Τι αποκαλύπτει ο τραγουδιστής

Ο Good Job Nicky με αφορμή τη συμμετοχή του στα φετινά Mad VMA αποκάλυψε στην κάμερα ότι είναι ερωτευμένος.

good-job-nicky-(6).jpg

good-job-nicky-(5).jpg

 

 

 

 

Όμως τόνισε ότι δεν θέλει να αναφέρεται στο κορίτσι για να μη του το ματιάσουν.

Ο Good Job Nicky είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα:

 

 

Διαβάστε ακόμη: Good Job Nicky: Συγκινημένος ο Γιάννης Πάριος καμάρωσε τον γιο του στη σκηνή, μαζί με την Σοφία Αλιμπέρτη (βίντεο)

«Είμαι ερωτευμένος. Δε με αγχώνει όταν με ρωτάνε αν είμαι ερωτευμένος ή σε σχέση αλλά, για το καλό της δε θέλω να αναφέρομαι σε αυτή. Μη μου τη ματιάσουν».

Και σε άλλο σημείο είπε γιατί δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του επίθετο, που είναι Βαρθακούρης: «Ούτε ο πατέρας μου επέλεξε να κάνει καριέρα με το επίθετό του. Νιώθω ότι και το Βαρθακούρης και το Πάριος είναι δυο επίθετα με δική τους βαρύτητα και εγώ εδώ και 2-3 χρόνια χαράζω τον δικό μου διαφορετικό δρόμο».

Διαβάστε ακόμη: Good job Nicky: Απίθανος ο γιος του Γιάννη Πάριου - Ακούστε τον να τραγουδάει - «Έμεινε» ο Αρναούτογλου (βίντεο)

Όσον αφορά την επιστροφή της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη, στην τηλεόραση είπε: «Βεβαίως και έχω δει τη μητέρα μου στην εκπομπή. Το ότι επέστρεψε μετά από τόσα χρόνια σημαίνει ότι είναι κάτι που το αγαπά και για μένα αυτό είναι αξιοθαύμαστο. Όπως είναι στην τηλεόραση, έτσι είναι και στο σπίτι η μάνα μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ