Νία Βαρντάλος: Λέει "ναι" στα ελληνικά brands! Φανταστική μέσα στο mini φόρεμα του Βασίλη Ζούλια (φωτό)

Black and white δημιουργία

Την τιμητική του έχει αυτές τις μέρες ο top Έλληνας σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας από τις σταρ του Χόλιγουντ που επιλέγουν τις δημιουργίες του.

Πρόσφατο παράδειγμα ήταν η πρωταγωνίστρια του Sex and the City, Kim Cattrall η οποία επέλεξε το ιδιαίτερο "pride" φόρεμα που πραγματικά μας εντυπωσίασε.

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η εμφάνιση της Kim Cattrall - Με "pride" χρώματα του Βασίλη Ζούλια το φόρεμα της πρωταγωνίστριας του Sex and the City (φωτό)

Τώρα, σειρά είχε η Νία Βαρντάλος που βρέθηκε στην Ελλάδα για την ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα στο ΚΠΙΣΝ, στο πλαίσιο του συνεδρίου SNF Nostos 2023 Conference Mental Health, αφιερωμένου σε θέματα ψυχικής υγείας.

 

 

Η αγαπημένη ηθοποιός προλόγισε την ομιλία της Γκόλντι Χον, «A framework for helping kids cultivate the mental fitness necessary to thrive in school and throughout their lives» («Ένα πλαίσιο για να βοηθήσουμε τα παιδιά να καλλιεργήσουν την απαραίτητη ψυχική κατάσταση για να ευδοκιμήσουν στο σχολείο και σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους»).

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός στηρίζει τα ελληνικά ονόματα, αφού λίγες νωρίτερα είχε εμφανισθεί κρατώντας μία τσάντα με την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Θέμιδος Ζουγανέλη.

Διαβάστε ακόμη: Νία Βερντάλος: Στην Αθήνα ξανά η διάσημη ηθοποιός! Με μίνι φόρεμα και τσάντα γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας (φωτό)

Για την ειδική αυτή περίσταση επέλεξε να βάλει ένα μίνι φόρεμα του Βασίλη Ζούλια, με graphic prints σε άσπρο-μαύρο, που συνδύασε με ψηλοτάκουνα mules σε γήινη απόχρωση και oversized ψάθινη τσάντα της από την ελληνική μάρκα Themis Z.

Και φυσικά χαρακτηριστικό το σχόλιο της κάτω από την ανάρτηση του σχεδιαστή, "Ω Θεέ μου, είμαι τόσο κολακευμένη και τιμή μου που φοράω τα όμορφα σχέδιά σου!"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ