Made in Greece η εμφάνιση της Kim Cattrall - Με "pride" χρώματα του Βασίλη Ζούλια το φόρεμα της πρωταγωνίστριας του Sex and the City (φωτό)

Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City υποστηρίζει την ελληνική αγορά

Ακόμη μία σταρ του Χόλιγουντ επέλεξε να βάλει δημιουργία με ελληνική υπογραφή, όπως έκανε προσφατα η Μπιγιονσέ, η Σάλμα Χάγιεκ, η Μέγκαν Φοξ ...

Διαβάστε ακόμη: Μπιγιονσέ: Αυτό είναι το ωραιότερο κορμάκι ever που φόρεσε η σούπερ σταρ - Η Μαίρη Κατράντζου, η δικιά μας το σχεδίασε (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Άρωμα Ελλάδας στο Χόλιγουντ! Η Σάλμα Χάγιεκ έβαλε την πιο glam δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου - Δείτε τη νέα σέξι εμφάνιση της σταρ (φωτό - βίντεο)

Η Κιμ Καντράλ, συγκεκριμένα, προτίμησε τον Έλληνα σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια και ένα υπέροχο, μοναδικό pride φόρεμα. 

Ο ίδιος έχει συνδέσει το όνομά του με κορυφαίες προσωπικότητες στον χώρο της μόδας και τα τελευταία χρόνια κέρδισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα μέσα από τη σειρά Emily in Paris, αφού η πρωταγωνίστρια φόρεσε πολλές δημιουργίες του για να είναι σούπερ στιλάτη στο Παρίσι.

Διαβάστε ακόμη: Μέγκαν Φοξ η "Ελληνίδα": Την έντυσε η Σήλια Κριθαριώτη, τη χτένισε ο Δημήτρης Γιαννέτος (φωτό - βίντεο)

 

 

Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φορώντας αυτό το πολύχρωμα φόρεμα το οπίο συνδύασε με metallic mules. 

 

 

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος ο Βασίλης Ζούλιας ανήρτησε φωτογραφία της γράφοντας στη λεζάντα: "Είμαι τόσο χαρούμενος που βλέπω την Κιμ Κατράλ μέσα στο Pride φόρεμά μου. Ευχαριστώ την Πατρίσια Φιλντ για ακόμη μια φορά".

Διαβάστε ακόμη: Το σκληρό μήνυμα της Kim Cattrall στη Sarah Jessica Parker: "Δεν είσαι οικογένειά μου και δεν είσαι φίλη μου"

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, πριν από κάποιες ημέρες, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο "Happy Day", ανέφερε:

"Η Κιμ Κατράλ Θα πρωταγωνιστήσει στο Glamorous, τη νέα σειρά του Netflix και της έχουμε 4-5 ρούχα. Τα έχει βάλει, είναι επιβεβαιωμένο. Η Πατρίσια Φιλντ τα επέλεξε και νιώθω ευγνωμοσύνη, γιατί μέσα σε μια νύχτα με το "Emily in Paris” μπήκε το όνομά μου στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας", είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ