Madonna: Πως είναι η κατάσταση της υγείας της; - H ανησυχία των manager της και η εντατική (φωτό)

Η βασίλισσα της ποπ αναρρώνει από μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη». 

Η 64χρονη Μαντόνα  προσβλήθηκε από ένα «σοβαρό βακτήριο», λόγω του οπίου εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) στις 24 Ιουνίου.

Ως εκ τούτου, υποχρεώθηκε να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της που θα ξεκινούσε στις 15 Ιουλίου από το Βανκούβερ του Καναδά, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο μάνατζέρ της.

 

«Η υγεία της βελτιώνεται, αλλά παραμένει υπό ιατρική φροντίδα», έγραψε ο μάνατζερ Γκάι Οσίρι στον λογαριασμό της Μαντόνα στο Instagram, χωρίς να διευκρινίσει εάν η αμερικανίδα ντίβα της ποπ έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

 

 

 

Δείτε επίσης: Στην εντατική η Μαντόνα: Ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της - Τι έχει το pop idol της μουσικής

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα προσβλήθηκε από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, που την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας για αρκετές ημέρες», ανέφερε ο Οσίρι.

«Επί του παρόντος, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε όλες τις υποχρεώσεις της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας», ανακοίνωσε ο μάνατζερ της Μαντόνα, συμπληρώνοντας ότι θα ενημερώσει «σύντομα» για τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών στο πλαίσιο της περιοδείας «Celebrations» σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.

 

 

Η έκτακτη συνάντηση των manager της

Η ομάδα των μάνατζερ της Μαντόνα πραγματοποίησε σύσκεψη κρίσης στο Zoom την περασμένη Κυριακή, όταν αποφάσισε να αναβάλει τις συναυλίες της, αποκάλυψε η Daily Mail.

Το βρετανικό μέσο αναφέρει ότι η ομάδα - πολλοί από τους οποίους είχαν συνεργαστεί με τη Mαντόνα για αρκετές δεκαετίες - αναστατώθηκε όταν έμαθε ότι βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

 

Μια πηγή δήλωσε: «Το απλό γεγονός είναι ότι κανείς δεν ήξερε σε αυτό το σημείο πώς θα τελείωναν όλα. Η Mαντόνα ήταν πολύ άρρωστη και σε αυτές τις καταστάσεις υπάρχουν πάντα φόβοι για το χειρότερο».

«Το να συνειδητοποιείς ότι κάποιος βρίσκεται στην εντατική είναι τρομακτικό, οπότε υπήρχε μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση, αυτοί οι άνθρωποι ήταν στενοί της φίλοι για αρκετό καιρό. Όμως έπρεπε να είναι δίκαιοι με τους θαυμαστές και με την περιοδεία να πλησιάζει ακόμα πιο κοντά πήραν την απόφαση να αναβάλουν σχεδόν αμέσως, οπότε τα σχέδια τέθηκαν σε εφαρμογή.

 

«Ακόμα κι αν γινόταν να αναρρώσει γρήγορα, θα είχε μείνει πολύ πίσω στο πρόγραμμα των προβών της και κανείς δεν ήθελε να την πιέσει».

Τα νεότερα για την υγεία της

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Μαντόνα φέρεται να "επέστρεψε στο σπίτι της" μετά από πέντε ημέρες εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο.

Ο μάνατζερ της 64χρονης, Guy Oseary, επιβεβαίωσε ότι η Μαντόνα είχε σταλεί στο νοσοκομείο, αλλά τώρα σύμφωνα με τη MailOnline, μια πηγή ισχυρίζεται ότι τελικά αρχίζει να αισθάνεται "καλύτερα", αναφέρει το ok magazine.

"Το να συνειδητοποιείς ότι κάποιος βρίσκεται στην εντατική είναι τρομακτικό, οπότε υπήρχε μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση, αυτοί οι άνθρωποι ήταν στενοί της φίλοι για αρκετό καιρό", δήλωσε  πηγή.

 "Ακόμα και αν αναρρώσει γρήγορα, θα έχει μείνει πολύ πίσω στο πρόγραμμα των προβών της και κανείς δεν ήθελε να την πιέσει". 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ