Τζένη Μπαλατσινού: ''Δεν θα ξανά επιστρέψω στην τηλεόραση - έχω να κάνω άλλα πράγματα, πιο ωραία'' (βίντεο)

Σε mood αποκαλύψεων το πρώην μοντέλο. 

Η αποκαλύψεις προχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού, στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Όπως τόνισε η ίδια, έχει πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει από εδώ και στο εξής.

Συγεκριμένα είπε: 

''Δεν υπάρχει η προοπτική να επιστρέψω στην τηλεόραση στο μέλλον. Ούτε σε ένα κόνσεπτ που θα είναι πάνω μου. Νομίζω ότι έκανα ωραία πράγματα στην τηλεόραση και πέρασα πολύ όμορφα. Τώρα, ο δρόμος είναι για τους νέους ανθρώπους. Εγώ έχω να κάνω άλλα πράγματα, πιο ωραία, για μένα πιο ωραία''. 

Δείτε επίσης: 10 χρόνια Zeus+Dione: Το γιόρτασε με επίδειξη μόδας στη Δραπετσώνα - Τι φόρεσαν Μαρέβα Μητσοτάκη, Τζένη Μπαλατσινού, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Από την άλλη σε ερώτηση για το Shopping Star, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε: ''Η συζήτηση για το Shopping Star είχε γίνει πολύ παλιά, πριν τη Βίκυ Καγιά. Οπότε, τώρα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση''. 

Προς το παρόν, περνάει όμορφο και ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της. Τον σύζυγό της, Βασιλη Κικίλια και τον γιο τους Παναγιώτη Αντώνιο. 

Η Αμαλία , η Αλεξάνσρα και ο Μάξιμος, τους οποίους απέκτησε από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, μοιράζονται τον χρόνο τους με τους δύο τους γονείς. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ