Άγιος Παντελεήμονας: Σοκ με την άγρια δολοφονία Κουβανής τρανς γυναίκας - Βρέθηκε μαχαιρωμένη στο διαμέρισμά της (βίντεο)

Η 46χρονη τρανς γυναίκα είναι κουβανή υπήκοος και εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα...

Σε Κουβανή τρανς ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα με τραύματα από μαχαίρι.

Η σορός της 46χρονης εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, χθες το απόγευμα στο σπίτι της, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Φυλής 130 και Μαγνησίας.

 

 

Πρόκειται για Κουβανή υπήκοο, ενώ τα τραύματα στο άψυχο σώμα της φέρεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα της τρανς γυναίκας εντόπισε η σπιτονοικοκυρά που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο.

 

 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

 

 

Η Άννα Ιβάνκοβα  εργαζόταν ως χορεύτρια στο γνωστό μπαρ «Koukles Club Athens», ενώ πρόσφατα συμμετείχε και στο Athens Pride που έγινε στην πλατεία Κοτζιά και στη συνέχεια στην παρέλαση μέχρι την πλατεία Συντάγματος. Πρόκειται για ένα άτομο ιδιαίτερα γνωστό στη ΛΟΑΤΚΙ/LGBTQ κοινότητα της Αθήνας και όχι μόνο. 

 

 

Η τελευταία ανάρτησή της στα social έγινε την περασμένη Κυριακή, μία μέρα πριν βρεθεί δολοφονημένη. Περνούσε στιγμές χαλάρωσης στην παραλία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ