26 χρόνια από την δολοφονία του Gianni Versace: Το φτωχόπαιδο - μαικήνας της μόδας - Ήθελε τις γυναίκες σέξι & χαρούμενες, όχι σικ & δυστυχισμένες (φωτό - βίντεο)

Οι συγκινητικές αναρτήσεις της αδερφής του, Donatella και της Ναόμι Κάμπελ

26 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την δολοφονία του Gianni Versace, του δημιουργού του πασίγνωστού οίκου μόδας που φέρει το όνομά του.

Οι καλλονές των 90ς, όπως και η αδερφή του Donatella Versace ακόμα θρηνούν για τον χαμό του Ιταλού μόδιστρου.

«Gianni, σήμερα και κάθε μέρα, σκέφτομαι τον χρόνο που είχα την τύχη να περάσω μαζί σου. Αυτό μοιάζει μόνο σαν χθες» έγραψε σε post της η designer, στην οποία έχει περάσει πλέον το διάσημο brand.

Ακόμη μία συγκινητική ανάρτηση έκανε το top model Ναόμι Κάμπελ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μέσα από ένα φωτογραφικό καρουζέλ θυμάται τον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας.

"#GIANNI VERSACE 26 χρόνια μετά… Δεν περνάει μέρα χωρίς να μου περάσεις από το μυαλό ..,ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΣ!!! ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ", έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα.

Η δολοφονία του Gianni Versace

Ήταν 15 Ιουλίου του 1997, όταν ολόκληρος ο κόσμος σάστισε, ακούγοντας την τραγική είδηση για τον φημισμένο Ιταλό σχεδιαστή μόδας.

Ο Gianni Versace δολοφονήθηκε έξω από την έπαυλη που διατηρούσε στο Μαϊάμι, σε ηλικία 50 χρόνων. Πυροβολήθηκε και έπεσε νεκρός, από τον Andrew Phillip Cunanan, ο οποίος στην ουσία ήταν ένας μικροαπατεώνας πλέι μπόι από το Σαν Ντιέγκο, που βάσει των αρχών αποτέλεσε, το μοναδικό ύποπτο της δολοφονίας του Ιταλού σχεδιαστή.

Οι αστυνομικές αρχές αμέσως μετά το συμβάν, καθοδηγούμενες από τον πράκτορα του FBI, Τζον Γιάκομπι, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη τη χώρα προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του δολοφόνου.

Δείτε επίσης: 21 χρόνια σήμερα από τη δολοφονία του Gianni Versace: Το φτωχόπαιδο του Νότου - μαικήνας της μόδας - Ήθελε τις γυναίκες σέξι & χαρούμενες, όχι σικ & δυστυχισμένες- Τραγικό τέλος στη χλιδή μιας βίλας! (φωτο-βιντεο)

Ο Gianni εκείνο το πρωινό απολάμβανε, όπως συνήθιζε άλλωστε, τον περίπατό του στο φημισμένο Ocean Drive. Ο δολοφόνος του Ιταλού σχεδιαστή από το Νότο, Andrew Cunanan, είχε στήσει ενέδρα στο σχεδιαστή και αφού τον παραμόνευε για αρκετή ώρα, τον πυροβόλησε.

Έπειτα από τη στυγνή του πράξη, αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας το ίδιο όπλο, λίγη ώρα μετά, μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά από το σπίτι του άτυχου σχεδιαστή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ