Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: 53 ετών & πιο χαρούμενη από ποτέ - Καλοκαιρινές διακοπές στην Αθήνα για την αγαπημένη Ελληνοσουηδέζα(φωτό)

Στιγμές ξεγνοιασιάς!

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες, Δευτέρα 17 Ιουλίου η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου!

53 ετών έγινε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και δε μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη.

Μάλιστα, διατηρώντας έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί ένα φωτογραφικό καρουζέλ με τους 39 χιλιάδες ακολούθους της.

Διαβάστε ακόμη: Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η κόρη της έγινε 15 χρονών & είναι μία ωραία δεσποινίδα Ελληνοσουηδέζα! (φωτό - βίντεο)

 

 

Η Αλεξάνδρα ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στη Σουηδία αλλά αυτό το διάστημα κάνει ένα διάλλειμμα από τις υποχρεώσεις της και βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τις διακοπές.

 

 

"Είναι τα γενέθλιά μου και είμαι τόσο χαρούμενη για αυτή τη 17η Ιουλίου και τόσο ευγνώμων για όλα όσα δούλεψα τόσο σκληρά και πέτυχα και για την οικογένειά μου και όλους τους αγαπημένους μου φίλους σε όλο τον κόσμο και όλους τους καταπληκτικούς ανθρώπους που συναντώ και που εμπλουτίζουν τη ζωή μου. Σας ευχαριστώ όλους που με ακολουθήσατε και είστε μέρος της ζωής μου. Και τι ζωή! Δεν μπορώ να πιστέψω τη ζωή που ζω. Τόση πολλή περιπέτεια και δημιουργικότητα και όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Το μόνο που εύχομαι στον εαυτό μου είναι αγάπη. Πολλή αγάπη. Και υπόσχομαι στον εαυτό μου να χορέψω περισσότερο και να γιορτάσω τη ζωή και να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά και να υποστηρίζω τους άλλους! Στα γενέθλιά μου πάντα αφιερώνω λίγο χρόνο για να σκεφτώ πού ξεκίνησα και πού κατέληξα. Δυσκολεύτηκα και ήταν οδυνηρό, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τον εαυτό μου για την επιμονή και την επιμονή μου τόσο καιρό. Ευχαριστώ τον εαυτό μου για την αντοχή μου. Ναι. Ακόμα κι αν εδώ βλέπετε ως επί το πλείστον smiley selfies, ήταν ένα εξαντλητικό και προκλητικό ταξίδι. Αλλά μου δίνεις τόση δύναμη και κουράγιο να το συνεχίσω. Σας αγαπώ όλους και σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου. Μακάρι να σας επιστρέψουν όλα όσα μου εύχεσαι σαν μπούμερανγκ. Θα γίνει.", έγραψε στη λεζάντα η Ελληνοσουηδέζα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου (17 Ιουλίου 1970) είναι Ελληνοσουηδή αρθρογράφος, τηλεοπτική παρουσιάστρια και συγγραφέας. Επίσης, είναι τακτική λέκτορας, ηγέτιδα συζητήσεων και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

 

 

Διαβάστε ακόμη: Ανατριχίλα συγκίνησης το αντίο της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στον πατέρα της: Έφυγε χθες ανήμερα της Παναγίας αφού του τραγούδησε… (βίντεο)

Έχει μία κόρη τη Μελίνα, 15 ετών που λατρεύει όσο τίποτε άλλο!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ