Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός για την άγρια δολοφονία της τρανς (βίντεο)

 Προσήχθη νεαρός αλλοδαπός για την άγρια δολοφονία της τρανς γυναίκας από την Κούβα

Συνελήφθη από τις Αρχές ο 35χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές ο οποίος νωρίτερα είχε προσαχθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία της 46χρονης τρανς, Άννας Ιβάνκοβα, στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η άγρια δολοφονία της τρανς γυναίκας

Υπενθυμίζεται πως η σορός της 46χρονης εντοπίστηκε στις 10 Ιουλίου μέσα σε λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Φυλής και Μαγνησίας, από την σπιτονοικοκυρά που πήγε να εισπράξει το ενοίκιο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έφερε πολλά χτυπήματα και στο κεφάλι, εκτός από τις δύο βαθιές μαχαιριές από ψαλίδι που βρέθηκε στο σημείο. Τα χτυπήματα φαίνεται να προέρχονται από μη αιχμηρό αντικείμενο, όπως ένα βάζο ή τη βάση ενός κηροπήγιου, όμως ήταν τόσο σφοδρά, που της προκάλεσαν μερική παραμόρφωση. 

 Πάλεψε με τον δολοφόνο της - Ο δράστης έφυγε από το παράθυρο 

Mετά τη νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στη σορό της, προκύπτει ότι όχι μόνο πάλεψε με τον δράστη της, αλλά η δολοφονία δεν έγινε με μαχαίρι αλλά με «νύσσον, θλον και τέμνον όργανο», όπως γράφει χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής.

Κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα από την πάλη έσπασε κάποιο γυάλινο βάζο και με ένα από αυτά τα κομμάτια έχει πραγματοποιηθεί το έγκλημα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ