Η Μαρία Κορινθίου "κατεβαίνει" στην πολιτική με τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής - Νέος ρόλος ... ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος (φωτό)

Νέα σχέδια για την ηθοποιό

Η ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός Μαρία Κορινθίου υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα, με την Παράταξη του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ?????????? (@mariakorinthiou)

Και εγώ πια με την σειρά μου μπορώ να σας το ανακοινώσω!

Πρόσφατα σε μία συνέντευξή μου είχα ερωτηθεί αν θα ενδιαφερόμουν να ασχοληθώ με την πολιτική. Η απάντηση μου ήτανε η εξής:

“Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αν κάποια στιγμή θα έμπαινα στη διαδικασία να ασχοληθώ με την πολιτική. Αγαπώ τα κοινά, μέρος και κομμάτι της κοινωνίας είμαστε όλοι μας, αγαπώ τον κόσμο, αγαπώ την πατρίδα μου, αλλά η δική μου προσφορά προς όλα αυτά έρχεται μέσα από την τέχνη μου και την φωνή μου. Η τέχνη μου είναι η φωνή μου. Ο τρόπος έκφρασης μου, το μέσο μου. Ο σκοπός μου, όπως σου είπα, είναι μέσα από την τέχνη μου να εκφράζομαι και να επικοινωνώ με θάρρος όλα αυτά που πιστεύω, με την αλήθεια μου, διατηρώντας την αυθεντικότητα μου και την ταυτότητα μου, τα όνειρα μου και τα οράματα μου. Η τέχνη μου, δηλαδή η ψυχή μου, είναι αυτή που με καθοδηγεί και με οδηγεί στα μονοπάτια που λαχτάρα η καρδούλα μου….και φυσικά έτσι επικοινωνώ και ενώνομαι και με τον κόσμο. Με ψυχική αγάπη, σθένος και κατ´ επέκταση αγάπη για την πατρίδα μου και την τέχνη μου, να δημιουργηθεί «μοίρασμα», ένωση σε αυτούς του τομείς με τον κόσμο.»

ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΟΥ!, γράφει στη λεζάντα η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Η Μαρία Κορινθίου σταμάτησε από «Το Πρωινό»: ”Δεν κάνω άλλο υπομονή" - Η ανακοίνωση του ANT1 (βίντεο)

Το βιογραφικό της Μαρίας Κορινθίου

"Η Μαρία Κορινθίου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός. Σπούδασε υποκριτική στο Acting Studio και δημοσιογραφία - παρουσίαση στο TV Broadcasting- Performing for TV στο Massachusetts Communication College στις ΗΠΑ.

Έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με το ταλέντο και την αυθεντικότητά της από το 2004
όπου και επέστρεψε στην Ελλάδα, συμμετέχοντας σε θεατρικά έργα και ταινίες, ερμηνεύοντας με επιτυχία αγαπημένους ρόλους.

Μαρία Κορινθίου

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος θεατρικών, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, που την καθιέρωσαν ως πρωταγωνίστρια στο χώρο της υποκριτικής. Ως παραγωγός βραβεύτηκε πρόσφατα με 36 διεθνή βραβεία κινηματογράφου για την ταινία μεγάλου μήκους "Abyss In”.

Τελευταία της μεγάλη επιτυχία στο θέατρο ήταν το 2019-2023, με το σπουδαίο αγγλικό θεατρικό έργο "Jordan’’. Ο μονόλογος της Μαρίας Κορινθίου ως "Shirley’’ απέσπασε εξέχουσες κριτικές, ενώ ακολούθησε η υποψηφιότητά της για το Βραβείο Γυναίκας Ηθοποιού σε μονόλογο.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αϊβάζης: Γίνεται 46 ετών και η Μαρία Κορινθίου του εύχεται με τον καλύτερο τρόπο! - Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβασε στο instagram

Μέσα από τις ερμηνείες της, ήρθε αντιμέτωπη με σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, όπως η κακοποίηση των γυναικών. Η συμμετοχή της σε διάφορες κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις αποτέλεσε το έναυσμα για να είναι ενεργή πολίτης. Για τον λόγο αυτό, επιδιώκει σήμερα μέσω της πολιτικής, έναν πιο δραστήριο και ενεργό ρόλο στην κοινωνία" αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ