Πριγκίπισσα Κέιτ ή Πρίγκιπας Ουίλιαμ; Ποιος είναι ποιος αυστηρός γονέας; - Τι απαντάει η Πριγκίπισσα

Είναι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας μια αυστηρή μαμά; Ή ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ο αυστηρός γονιός της βασιλικής οικογένειας;

Μια ενδιαφέρουσα συνομιλία που είχε η Κέιτ Μίντλετον με την 93χρονη Άλντιθ Γκράντισον και την κόρη της, Τζέι Σι Λα Μπους, μας αποκαλύπτει τα μυστικά των royals. Το ζεύγος Ουίλιαμ και Κέιτ, φιλοξένησαν πάρτι στον κήπο του Μπάνκιγχαμ τον Μάιο, λίγο πριν τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα. Κατά τη διάρκεια του πάρτι η Κέιτ είχε μια συζήτηση με τις προαναφερθείσες ευγενείς που περιλάμβανε κάποια αστεία.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ισχυρίστηκε ότι είναι κακή στο να λέει αστεία, σε αντίθεση με τον σύζυγό της. Τότε η Άλντιθ Γκράντισον της απάντησε ότι είναι η αυστηρή γονέας. Η Κέιτ Μίντλετον γέλασε με αυτό το σχόλιο και είπε: “Σίγουρα δεν είμαι αυστηρή! Πώς μπορείτε να το λέτε αυτό; Σίγουρα όχι”.

 

 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ έχουν τρία παιδιά, τον Πρίγκιπα Τζορτζ που είναι 10 ετών, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ που είναι 8, και τον Πρίγκιπα Λούις που είναι μόλις 5 ετών. Το ζευγάρι φαίνεται να επιθυμεί να δώσει στα παιδιά του όσο το δυνατόν μια πιο φυσιολογική παιδική ηλικία, χωρίς όμως να ξεχνούν τις βασιλικές τους υποχρεώσεις.

Η παιδική ηλικία της Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ, όπως είναι ευρέως γνωστό, δεν προέρχεται από οικογένεια γαλαζοαίματων. Αντιθέτως, είναι το μεγαλύτερο παιδί των Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον και μεγάλωσε στην επαρχία σε ένα χωριό στο Bucklebury. 

Instagram - @princeandprincessofwales

 

Πώς μεγαλώνουν Ουίλιαμ και Κέιτ τα παιδιά τους

Η Κέιτ είχε δώσει συνέντευξη το 2020 στο Happy Mum, Happy Baby podcast, όπου ανέφερε ότι την κάνει περισσότερο ευτυχισμένη το να βρίσκεται με την οικογένειά της στην εξοχή και να είναι όλοι λερωμένοι. Γενικότερα, η Κέιτ δεν φοβάται να λερώσει τα χέρια της, καθώς της αρέσει να μαγειρεύει πίτσα και να φτιάχνει τούρτες γενεθλίων για τα παιδιά της ή να παίζει έξω μαζί τους.

Μια ακόμα συνήθεια των royals είναι να πηγαίνουν καθημερινά τα παιδιά τους στο σχολείο με το αυτοκίνητο. Επίσης, προσπαθούν να βρίσκεται έστω ένας από αυτούς στο σπίτι, όταν τα παιδιά επιστρέφουν πίσω το μεσημέρι. Ίσως το πιο μη αναμενόμενο που έχει πιάσει ο φακός να κάνουν οι συγκεκριμένοι γαλαζοαίματοι, είναι μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ. Ειδικότερα, ο Πρίγκιπας Τζορτζ, η Πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο Πρίγκιπας Λούις έχουν εντοπιστεί σε συνηθισμένες επισκέψεις στο σούπερ μάρκετ ή να τρώνε σνακ από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του πατέρα τους.

Αυτές οι εικόνες των royals σε καθημερινές στιγμές σίγουρα δεν είναι αυτό που μας έχουν συνηθίσει, γι’ αυτό και πάντα τραβούν τα βλέμματα του κόσμου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ