Ο Μάνος Πίντζης για το Nomads, το θέατρο & τον Φιλιππίδη - "Δεν έχω πλέον σχέσεις μαζί του" (βίντεο)

Απόρησα ότι έγινα γνωστός από το Nomads, είπε μεταξύ άλλων ...

Ο Μάνος Πίντζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes και μίλησε για την καριέρα του, τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και το Νomads.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε:«Ναι, είχα δάσκαλο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είχα περάσει ένα χρόνο από ένα θεατρικό εργαστήρι και είχα τον Πέτρο. Δεν έχουμε σχέσεις σήμερα. Όπως και με πολλούς δασκάλους έχεις χάσει σχέσεις, εδώ χάνεις με άτομα που έχεις δουλέψει, είσαι μια σεζόν και μετά εξαφανίζονται. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει και σε εσάς».


Διαβάστε ακόμη: Μάνος Πίντζης: «Βρήκα το σκυλί της Χρύσας Σπηλιώτη και το t-shirt του άνδρα της» (Βίντεο)

Και συνέχισε λέγοντας ο Μάνος Πίντζης: «Νομίζω ότι το τελευταίο άτομο που θα ήθελε να δει αυτή τη στιγμή ο Πέτρος είμαι εγώ. Ας τον αφήσουμε τον άνθρωπο στη ησυχία του και γενικά τους ανθρώπους που έχουν περάσει κάπως».

Μάνος Πίντζης



Ο Μάνος Πίντζης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο. Στα 15 του χρόνια ήθελε να γίνει πιλότος της πολεμικής αεροπορίας αλλά τελικά τον τράβηξε η έβδομη  τέχνη και έτσι βρέθηκε να σπουδάζει στη δραματική σχολή. Η πρώτη του δουλειά  ήταν στο Εθνικό δίπλα στον Σταμάτη Φασουλή, ενώ ακολούθησαν τηλεοπτικές συνεργασίες στην κρατική και στην ιδιωτική τηλεόραση.

Έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Nomads, ενώ ασχολείται και με το modeling.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ