Ναύπλιο: Βροχή παραιτήσεων από τον συνδυασμό του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου - "Ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους" (βίντεο)

Εξηγούν τους λόγους ...

Ένας - ένας αποσύρονται από τον συνδυασμό του δημάρχου Ναυπλίου, Δημήτρη Κωστούρου μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις κατηγορίες του πολιτικού του αντιπάλου, Δημήτρη Ορφανού.

Συγκεκριμένα, τον κατηγόρησε ότι πετούσε σκουπίδια και περιττώματα στην αυλή του, αφού τον έπιασε επ' αυτοφώρω από τις κάμερες που τοποθέτησε.

Μάλιστα, το υπουργείο Εσωτερικών διέταξε την ποινική διαδικασία σε βάρους του δημάρχου κ. Κωστούρου.

Διαβάστε ακόμη: Με πειθαρχική διαδικασία ξεκίνησε για το δήμαρχο Ναυπλίου, Δημήτρη Κωστούρο - Ο αντίπαλος του Δημήτρης Ορφανός τον κατήγγειλε ότι έριξε 22 φορές σκουπίδια & περιττώματα στην αυλή του

 

 

Έτσι, με ανακοίνωσή του ο κος Νίκος Ντανάκας δηλώνει ότι παραιτείται από τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Όταν πριν λίγο καιρό αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετέχω στον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», στόχος μου ήταν να προσφέρω στην πόλη μου, βασιζόμενος στην πίστη μου ότι τα πράγματα και οι πόλεις αλλάζουν μόνο με σκληρή δουλειά, θέληση και όραμα, σε μια προσπάθεια που δεν θα διχάζει τους συμπολίτες, στα πλαίσια ενός πολιτισμένου και ηθικού πολιτικού αγώνα για το καλό του δήμου.

Είναι οι αρχές με τις οποίες πορεύτηκα ως τώρα στην προσωπική και επαγγελματική μου πορεία, αρχές που θεωρώ απαράβατες και αδιαπραγμάτευτες. Γι’ αυτό και αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», που εκπροσωπείται από τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.

 

 

Ακόμη, ο κ. Μπουγιώτης Δημήτριος δήλωσε την παραίτηση του λέγοντας:

"Εδώ και αρκετό καιρό έχω διαχωρίσει πολιτικά τη θέση μου με την παράταξη Επόμενη Μέρα του Δημήτρη Κωστούρου, πράγμα γνωστό στο Ναυπλιακό κοινό.
Όντας τύποις, ακόμα, μέλος της παράταξης στη Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου, λόγοι που διέπουν την ηθική μου και τον αξιακό μου κώδικα, με ωθούν να δηλώσω την παραίτησή μου από μέλος της παράταξης, μετά τα τελευταία πρωτοφανή και τραγικά γεγονότα που πλήττουν βάναυσα θεσμούς και την εικόνα της πόλης μας.
Με αίσθημα ευθύνης ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους που με στήριξαν και τους οδήγησα στις εκλογές του 2019 σε μια λανθασμένη επιλογή μου.
Εύχομαι στους κυρίους Μάκαρη, Ορφανό και Παπαδημόπουλο καλή επιτυχία. Εύχομαι η επόμενη δημοτική αρχή να διορθώσει τα κακώς κείμενα και μακριά από κόμπλεξ και εγωισμούς ενωμένοι οι Ναυπλιείς να αγωνιστούν για ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία."

Μία τέτοια συμπεριφορά όπως είναι φυσικό κλώνισε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των υποψηφίων και γι'αυτό κατέφυγαν σε αυτήν την απόφαση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ