Η σύζυγoς του Μπρους Γουίλις μιλάει για την άνοια του ηθοποιού: Βγαίνω γιατί θέλω να ζήσω μια καλύτερη μέρα - Δεν είμαι καλή

Η Έμα Χέμινγκς Γουίλις παραδέχεται ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Η Έμα Χέμινγκς Γουίλις, η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού Μπρους Γουίλις, είναι πρώην μοντέλο που αποφάσισε να στραφεί στο να βοηθάει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν την ομορφιά στην καθημερινή τους ζωή. Η 45χρονη μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους δικούς της αγώνες, παραδεχόμενη ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει δυσκολίες. Ωστόσο, επιμένει στην αποφασιστικότητά της να αποκαλύψει κάτι όμορφο κάθε μέρα.

Ενώ απολάμβανε ποιοτικό χρόνο στα βουνά μαζί με τον σύζυγό της, τον 68χρονο ηθοποιό και τραγουδιστή Μπρους Γουίλις, και τις δύο κόρες τους, την 11χρονη Μέιμπελ και την 9χρονη Έμα, απευθύνθηκε στη διαδικτυακή της κοινότητα για ένα εγκάρδιο αίτημα. Ζήτησε από τους followers της να συνεισφέρουν στέλνοντας στιγμιότυπα με «κάτι όμορφο» και η ανταπόκριση ήταν συντριπτική. Ούσα ευγνώμων για τις πολυάριθμες συνεισφορές, η Έμα παρουσίασε πολλές από αυτές τις φωτογραφίες, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της σε όσους μοιράστηκαν μαζί της τις στιγμές ομορφιάς τους.

Ηχογραφώντας ένα βίντεο από την άνεση του αυτοκινήτου της, η Έμα έκανε μια χαλαρή εμφάνιση, φορώντας ένα κόκκινο και μπλε καρό πουκάμισο πάνω από ένα λευκό μπλουζάκι διακοσμημένο με τριαντάφυλλα. Με ένα απλό καπέλο, μίλησε με πάθος για την αξία αυτής της πρακτικής. Αναφέρθηκε με χιούμορ στο βίντεό της ως «συνεργάτης φροντίδας PSA», υπογραμμίζοντας τη σημασία της αναζήτησης θετικότητας και ομορφιάς ακόμα και όταν κάποιος αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ζωής. Η δέσμευση της Έμα στο ρόλο της ως ακτιβίστριας υγείας, ενθαρρύνει τους άλλους να επικεντρωθούν στις αναζωογονητικές πτυχές του ταξιδιού τους.

 

 

Τι ανέφερε η Έμα για τον σύζυγό της Μπρους Γουίλις

«Ξέρω ότι αυτό που φαίνεται είναι ότι βγαίνω από το σπίτι μου γιατί θέλω να ζήσω μια καλύτερη μέρα, αλλά ξέρεις, πρέπει πλέον να κάνω συνειδητή προσπάθεια για να είμαι καλά», αναφέρει αρχικά.

«Το κάνω για τον εαυτό μου, για τα δύο μας παιδιά, για τον Μπρους, που δεν θα ήθελε να ζω αλλιώς. Οπότε δεν θέλω να παρερμηνεύεται και να λέτε ότι είμαι καλή, γιατί δεν είμαι. Δεν είμαι καλή», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πως πολλές φορές οι σκέψεις της δημιουργούν ένα χάος και μια καταστροφή.

«Όταν δεν φροντίζουμε τον εαυτό μας, δεν μπορούμε να φροντίσουμε κανέναν που αγαπάμε», εξήγησε, σημειώνοντας ότι «απλώς κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί πάντα».

 

 

Διαβάστε επίσης: Μπρους Γουίλις: Χειροτερεύει μέρα με την μέρα η κατάσταση της υγείας του - ''Μίλησα με την σύζυγο του...'', τι είπε η πρώην του Maria Bravo

Το πρόβλημα υγείας του Μπρους Γουίλις

Ο Μπρους Γουίλις πάσχει από μετωποκροταφική άνοια. Είναι μια σπάνια πάθηση που συνήθως εμφανίζεται νωρίτερα από άλλες μορφές άνοιας. Λιγότερο από ένα χρόνο αφότου η οικογένεια του Μπρους Γουίλις κοινοποίησε ότι ο διάσημος ηθοποιός είχε τη νευρολογική διαταραχή αφασία, ανακοίνωσαν ότι η κατάστασή του έχει προχωρήσει και ότι έχει μια νέα διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια. Ανήκει σε μια ομάδα διαταραχών που χαρακτηρίζονται από έναν προοδευτικό εκφυλισμό των νευρικών κυττάρων στον μετωπιαίο λοβό ή στις περιοχές του εγκεφάλου κάτω από τα αυτιά. Παλιότερα ήταν γνωστή ως νόσος του Pick και είναι επί του παρόντος ανίατη.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ