Μπρους Γουίλις: Χειροτερεύει μέρα με την μέρα η κατάσταση της υγείας του - ''Μίλησα με την σύζυγο του...'', τι είπε η πρώην του Maria Bravo

Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε η πρώην σύντροφός του Maria Bravo. 

Τον Φεβρουάριο, ο κόσμος της υποκριτικής έλαβε τρομερά νέα, καθώς ο Bruce Willis αποσύρθηκε για πάντα από το Χόλιγουντ, αφού επιβεβαιώθηκε ότι έπασχε από μετωποκροταφική άνοια.

Τα τελευταία χρόνια, ο μάνατζέρ του φρόντισε ώστε τα γυρίσματα στα οποία συμμετείχε να διαρκούν το μάξιμουμ δύο ημέρες εκ των οποίων συχνά δούλευε μόνο για τέσσερις ώρες λόγω της φθίνουσας υγείας του.

Μετά από αυτό, ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις ταινίες "Pulp Fiction", "Armageddon", "Die Hard" και "The Sixth Sense", χειροτέρευε και η οικογένεια και οι φίλοι του ήταν υπεύθυνοι για την ενημέρωση σχετικά με την υγεία του.

Δείτε επίσης: Bruce Willis: Η ευχάριστη καθημερινότητα του πολυαγαπημένου μας ηθοποιού, τώρα στα δύσκολα της αρρώστιας του - Μπράβο! (φωτό - βίντεο)

Σημειώνεται ότι ο πρωταγωνιστής του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» λαμβάνει απεριόριστη αγάπη και υποστήριξη από τα αγαπημένα του πρόσωπα στη μάχη που δίνει.

Μια από τις τελευταίες ενημερώσεις για την υγεία του, ήρθε από την πρώην του, Μαρία Μπράβο, η οποία δήλωσε ότι ο Γουίλις, χειροτερεύει μέρα με την μέρα. 

"Γίνεται όλο και χειρότερα", τόνισε η Bravo.  "Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη σύζυγό του, με την Έμμα, και δυστυχώς πρόκειται για μια ασθένεια που υποτροπιάζει. Του στέλνουμε πολλή ενέργεια και πολλή αγάπη". 

Παρά τον χωρισμό τους, η Bravo αφιέρωσε μερικά συναισθηματικά λόγια στον Willis αφού έμαθε για την κατάσταση της υγείας του."Όλη μου η αγάπη στον Bruce και την όμορφη οικογένειά του", έγραψε

Να σημειώσουμε εδώ πως τα παιδιά και τα εγγόνια του είναι συνεχώς δίπλα του, όπως και η νυν και πρώην σύζυγος του. 

Προσπαθούν να κάνουν την καθημερινότητά του ευχάριστη και να την διευκολύνουν όσο περισσότερο μπορούν. Στο Instagram, ανεβάζουν συχνά βίντεο με τον ηθοποιό, από τις χαλαρές του στιγμές και αυτό που διακρίνουμε είναι το γεγονός πως ο ίδιος είναι χαρούμενος και δεν έχει χάσει το χιούμορ του. 

O Bruce και η Μaria ήταν ζευγάρι το 1999 και η σχέση τους κράτησε δύο χρόνια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ