Ο πατέρας βρήκε την κόρη του νεκρή σε σακούλα σκουπιδιών - Την είχαν βάσει & την πέταξαν στο καλάθι με τα άπλυτα (φωτό)

Ανατριχιαστικό! 

Ένας μπαμπάς από το Τέξας γύρισε σπίτι και βρήκε την 11χρονη κόρη του βιασμένη και νεκρή κάτω από το κρεβάτι του - περίπου πέντε ώρες αφότου τον ειδοποίησε για έναν άγνωστο στην πόρτα τους. 

Ο Carmelo Gonzalez, 32 ετών, δήλωσε στο Fox 26 ότι είχε μόλις φτάσει στη δουλειά του όταν έλαβε ένα μήνυμα από την κόρη του Μαρία στις 10 π. μ., που του έλεγε ότι κάποιος χτυπούσε την πόρτα τους στην Πασαντίνα.

"Της είπα, "Μην ανοίξεις την πόρτα γιατί φτάνω στη δουλειά", και εκείνη απάντησε, "Είμαι στο κρεβάτι μου"", είπε ο Gonzalez για το "καλό κσι ήσυχο κορίτσι" που μόλις πρόσφατα έγινε 11 ετών.

Ο πατέρας ζήτησε αργότερα από συγγενείς που ζουν στο ίδιο κτίριο "να πάνε να ελέγξουν επειδή δεν είχε νέα της", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Πασαντίνα, Josh Bruegger, σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη.

 

 

Η θεία και ο θείος της βρήκαν την πόρτα ανοιχτή - αλλά "δεν μπόρεσαν να την εντοπίσουν" μετά από "έναν πρόχειρο έλεγχο", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, σύμφωνα με το nypost

Όταν ο Gonzalez γύρισε σπίτι γύρω στις 3 μ. μ. - περίπου πέντε ώρες μετά την ανησυχητική προειδοποίηση της κόρης του - βρήκε το άψυχο σώμα της μέσα σε ένα καλάθι με άπλυτα κάτω από το κρεβάτι του.

"Την άφησαν κάτω από το κρεβάτι σε μια πλαστική σακούλα".
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

True Crime - Seeking Justice/ Facebook

Η 11χρονη δέχθηκε σεξουαλική επίθεση πριν στραγγαλιστεί, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι το νεαρό κορίτσι υπέστη επίσης θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Ο ιατροδικαστής της Πασαντίνα επιβεβαίωσε ότι η Μαρία είχε βιαστεί και στραγγαλιστεί, ανέφερε το Fox 26.

Ο δολοφόνος πιθανότατα γνώριζε ότι το κοριτσάκι ήταν μόνο του στο σπίτι εκείνη την ώρα. 

"Φαίνεται εξαιρετικά ύποπτο το γεγονός ότι ο μπαμπάς φεύγει για τη δουλειά και μέσα σε 30 λεπτά κάποιος χτυπάει την πόρτα", σημείωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ