TikTok: Απίθανη 93χρονη μοιράζει συμβουλές για σχέσεις - Πηγαίνει σε κηδείες των πρώην της - Έκλαιγε σαν μωρό όταν τον παράτησα

Έχει ξετρελαθεί το TikTok με την αυθάδη γιαγιά!

Viral έχει γίνει στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok μια γιαγιά, για τη σειρά από βίντεο GRWM (Get Ready With Me), στην οποία μοιράζεται συμβουλές για σχέσεις και την εμπειρία από την παρουσία της στην κηδεία του πρώην της, αλλά και όχι μόνο. Ξεκαρδιστικές είναι οι αυθάδικες και πικάντικες απαντήσεις που δίνει κάθε φορά στον κόσμο.

Η 93χρονη Lillian Droniak, που δηλώνει: "I slay while he lays" , δηλαδή "Εγώ διαπρέπω ενώ εκείνος αναπαύεται", έχει πάνω από 11,5 εκατομμύρια followers. Στα βίντεο της μιλάει για τις εμπειρίες της, ενώ παρέχει και συμβουλές στις νεότερες γεννιές.

Σήμερα κατοικεί στο Σέλτον του Κονέκτικατ και έχει πέντε εγγόνια και δύο δισέγγονα.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό της η γιαγιά Droniak, η Lillian παρουσίασε μια σειρά κλιπ σχετικά με τα σημάδια για να αποφεύγετε έναν άνδρα. Προτείνει να αποφεύγετε άνδρες που λένε ψέματα για το ύψος τους ή αν ανήκουν σε ζώδια του νερού.

Σε άλλο βίντεο μας ενημερώνει ότι θα βγει ραντεβού με τον πρώην της στον οποίο είπε "ναι" επειδή βαριόταν, αλλά τώρα προτιμάει να μείνει σπίτι.

@grandma_droniak

i wish i had more self control but whatever life is short and i dont know how much time i have left

♬ original sound - Macros by Mel

Τα μακάβρια αστεία είναι από τα αγαπημένα της. Δεν φοβάται καθόλου τον θάνατο και το αποδεικνύει ανεβάζοντας συχνά βίντεο για το θέμα. Σε ένα από αυτά τα βίντεο, η γιαγιά Droniak λέει ότι θέλει στην κηδεία της να ρίξουν ανθοδέσμη για να βρουν ποιος θα είναι ο επόμενος που θα φύγει...

@grandma_droniak

i think itll be a fun activity instead of everyone crying

♬ Paint The Town Red - Doja Cat

Μάλιστα η αυθάδης γιαγιά δεν διστάζει να επισκέπτεται τους τάφους των πρώην της και να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή.

@grandma_droniak

i think itll be a fun activity instead of everyone crying

♬ Paint The Town Red - Doja Cat

Τα «αυθάδη» βίντεο της ηλικιωμένης

Ανάμεσα στα αγαπημένα της, έχει τα εξής: «GRWM για να υπογράψω τη διαθήκη μου», «GRWM για να δω την ταφόπλακα μου», «GRWM για να παρατήσω ξανά τον πρώην μου» και «GRWM για ένα πάρτι μετά την κηδεία».

Σε ένα ιδιαίτερα δημοφιλές βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 16,7 εκατομμύρια προβολές, η Lillian προλογίζει το κλιπ με: «GRWM για να επισκεφθώ τον τάφο του πρώην μου».

Στο βίντεο λέει: «Σήμερα είναι τα γενέθλιά του και θέλω να του αφήσω μερικά λουλούδια! Φυσικά ήταν ζώδιο του νερού… αλλά μερικές φορές μου λείπει. Φιλούσε καλά! Έκλαιγε σαν μωρό όταν τον παράτησα… Γι' αυτό θα φορέσω σκουλαρίκια για μωρά. Να σου δείξω το ντύσιμό μου. Θα του φέρω ψεύτικα λουλούδια… για να μην πεθάνουν όπως αυτός».

@grandma_droniak Replying to @ayanaiscoolerthanyou ♬ original sound - grandma_droniak

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ