Θεούλης ο Πρόεδρος του ΣΕΗ και Βουλευτής Σπύρος Μπιμπίλας! Με ροζ κοστούμι ξεσήκωσε το κοινό

Κέντρισε τα βλέμματα με τη στυλιστική του επιλογή!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος, όπου πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα στον κονφερανσιέ και τραγουδιστή Γιώργο Οικονομίδη. Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ και Βουλευτής με της "Πλεύσης Ελευθερίας" συμμετείχε στη μουσική βραδιά που διοργάνωσε η Μαριαλένα Οικονομίδου, κόρη του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Μάκης Δελαπόρτας.

Για άλλη μια φορά ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας ξεχώρισε με τις στυλιστικές επιλογές του. Κατά τη διάρκεια του μουσικού σόου που είχε ετοιμάσει, φόρεσε ένα υπέροχο ροζ κοστούμι το οποίο το συνδύασε με λευκό πουκάμισο. Το έντονο αυτό ροζ χρώμα του προσέδωσε τη ζωντάνια και την ενέργεια που απαιτούνταν όσο τραγουδούσε.

NDP

NDP

Διαβάστε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: "Στη Βουλή μπήκα ως πολίτης, όχι ως πολιτικός" (βίντεο)

Νωρίτερα, πριν την εμφάνισή του στη σκηνή, ο Σπύρος Μπιμπίλας φωτογραφήθηκε παρέα με την Λένια Ραζή σε πιο χαλαρόσ στυλ. Φόρεσε ένα φλοράλ καλοκαιρινό πουκάμισο σε μπλε κα γαλάζιες αποχρώσεις, το οποίο ταίριαξε με ένα cold white παντελόνι και λευκά sneakers.

Διαβάστε επίσης: Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με το σύντροφό της στη Βουλή - Το γιλέκο του Καραναστάση & το εμπριμέ πουκάμισο του Μπιμπίλα (φωτό - βίντεο)

NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ