Ντροπιασμένη νιώθει η Κιμ Καρντάσιαν εξαιτίας του πρώην της - Η Μπιάνκα Σένσορι φαίνεται να έκανε στοματικό σεξ στον Κάνιε Γουέστ στη Βενετία (φωτό & βίντεο)

Απαράδεκτες εικόνες...

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τα πλάνα που κυκλοφόρησαν στα οποία φαίνεται η Bianca Censori να κάνει στοματικό σεξ στον σύντροφό της, τον γνωστό ράπερ Κάνιε Γουέστ. Σε φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν στα media, φαίνεται ο ράπερ να κάθεται σε σκάφος με κατεβασμένο το παντελόνι του, αφήνοντας ακάλυπτα τα οπίσθιά του.

Αν και αρχικά οι θαυμαστές του τραγουδιστή υποστήριξαν πως πρόκειται απλά για εκκεντρική ενδυματολογική επιλογή, φαίνεται σαν κάτι άλλο να συνέβαινε στο σκάφος που έπλεε στα κανάλια της Βενετίας.

Σε μια φωτογραφία, μάλιστα, βλέπουμε τη Μπιάνκα να είναι στα γόνατα μπροστά από τον Κάνιε Γουέστ. Αν και δεν φαίνεται τίποτα παραπάνω, το διαδίκτυο έγινε έξαλλο με τα συγκεκριμένα πλάνα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Η Bianca Censori ξανά "γυμνή"! Το νέο κορίτσι του Kanye West προκαλεί αντιδράσεις με την εμφάνιση της - "Να παρέμβει η αστυνομία" (φωτό)

Η ενόχληση της Κιμ Καρντάσιαν

Η πρώην σύζυγος του ράπερ, η influencer και τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, φέρεται να ενοχλήθηκε από τα στιγμιότυπα, αλλά και από προηγούμενες φωτογραφίες του ζευγαριού. Ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σενσόρι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ιταλία και κάθε φορά οι στυλιστικές τους επιλογές, προκαλούν αντιδράσεις.

Σύμφωνα με την The Sun, η Κιμ φέρεται να είναι «απελπισμένα αμήχανη και ανήσυχη» για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η πηγή υποστήριξη ότι η επιχειρηματίας νιώθει τόσο ντροπιασμένη, που δεν ήξερε καν πώς να εξηγήσει τις φωτογραφίες στα τέσσερα παιδιά τους.

«Είναι σε αμηχανία και ανησυχεί γι’ αυτόν - περιφέρεται ξυπόλυτος. Σαφώς κάτι δεν πάει καλά» ισχυρίστηκε η πηγή.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ