Αυτοσαρκάζεται ο Όλαφ Σολτς: Εμφανίστηκε ως "πειρατής" ο Γερμανός Καγκελάριος μετά από τραυματισμό στο μάτι - Ανυπομονώ για τα memes

Με χιούμορ αντιμετωπίζει τον τραυματισμό του ο Όλαφ Σολτς!

Μια... ασυνήθιστη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς. Έχοντας τραυματιστεί στο μάτι πριν λίγες μέρες, δεν μπόρεσε να κρατήσει τη χιουμοριστική του διάθεση μόλις ένιωσε καλύτερα. "Μεταμφιέστηκε" σε πειρατή, καλύπτοντας το τραυματισμένο μάτι του. 

Στη φωτογραφία που ανέβασε από τον επίσημο λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter), βλέπουμε τον Όλαφ Σολτς να έχει εκδορές στο πρόσωπο και κλειστό το ένα του μάτι με μαύρο κάλυμμα, σαν αυτό που συνήθιζαν να φοράνε οι πειρατές.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, ο Όλαφ Σολτς σχολίασε: «Ποιος έπαθε τη ζημιά... Ανυπομονώ για τα memes. Ευχαριστώ για τις ευχές, φαίνεται χειρότερο από ό,τι είναι!».

Παρά τον πόνο του ο Γερμανός Καγκελάριος δεν έχασε την ευκαιρία για αυτοσαρκασμό.

Ένα από τα πρώτα σχόλια ήταν εκείνο του υπουργού Οικονομικών, Ρόμπερτ Χάμπεκ, που έγραψε αστειευόμενος: «στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος»!

Διαβάστε επίσης: Σολτς: Δεν υπάρχει περίπτωση κράτη-μέλη της συμμαχίας να αμφισβητούν εθνικές κυριαρχίες άλλων μελών - Μητσοτάκης: Ικανοποίηση για την πολύ καθαρή απάντηση του κ. Σολτς

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» αναφέρει ότι το δεξί του μάτι είχε πρηστεί σοβαρά. Ωστόσο, ένας γιατρός που τον εξέτασε, δεν διαπίστωσε περαιτέρω τραύματα στο πρόσωπό του.

Εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης είπε το Σαββατοκύριακο ότι ο καγκελάριος υπέστη μώλωπες στο πρόσωπό του από «αθλητικό ατύχημα» που είχε. Αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προεκλογικές εμφανίσεις του στο πλευρό των υποψηφίων των Σοσιαλδημοκρατών στο κρατίδιο της Έσσης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ