Τετράδα "φωτιά" στη Μύκονο: Αντώνης Ρέμος & Υβόννη Μπόσνιακ παρέα με Μαρία Σολωμού & Mente Fuerte - Βόλτες στα σοκάκια για τα δυο ζευγάρια

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος και η σύντροφός του Υβόννη Μπόσνιακ, είχαν μια αναπάνεχη συνάντηση στη Μύκονο με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού και τον τράπερ αγαπημένο της, Mente Fuerte. Τα δυο ζευγάρια απαθανατίστηκαν να κάνουν βόλτες στα στενά του κυκλαδίτικου νησιού.

Ο Αντώνης Ρέμος και το μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, Υβόννη Μπόσνιακ, περνούν συχνά χρόνο στο νησί των ανέμων. Αυτήν τη φορά είχαν στην παρέα τους άλλο ένα όμορφο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ.

Η όμορφη Υβόννη επέλεξε για αυτήν την εξόρμηση στα σοκάκια της Μυκόνου ένα κλασικό μίνι μαύρο φόρεμα, στο οποίο πρόσθεσε χρώμα με ένα ροζ πουκάμισο, το οποίο φόρεσε από πάνω. Το outfit ολοκλήρωσε με μαύρα flat παπούτσια, τα οποία είχαν έντονες χρυσές λεπτομέρειες. Ο Αντώνης Ρέμος ήταν δίπλα της ντυμένος με total black σύνολο και λευκά sneakers.

NDP

NDP

NDP

Από την άλλη πλευρά, η Μαρία Σολωμού επέλεξε ένα λευκό σετάκι με μαύρες ρίγες και αποτυπωμένα μαύρα σχέδια με θέμα το καλοκαίρι. Από μέσα φόρεσε ένα μαύρο crop top, το οποίο άφηνε ακάλυπτους τους κοιλιακούς της. Το look της απογείωσε με τα ασημί αστραφτερά σανδάλια της και μια μαύρη τσάντα περασμένη χιαστί.

Ο σύντροφος της ηθοποιού, Mente Fuerte, φόρεσε και εκείνος ένα ασπρόμαυρο σύνολο.

NDP

Διαβάστε επίσης: Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Love is in the air και στη Μύκονο - Φιλιά & βόλτες χεράκι - χεράκι για το ερωτευμένο ζευγάρι (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ