Σαρλίζ Θέρον: το θεϊκό φόρεμα με τις πέρλες θα αφήσει ιστορία - πού το έβαλε η ηθοποιός

Η φωτογραφία που μαγεύει

Πιο όμορφη από ποτέ η Σαρλίζ Θερόν κοιτά στο φακό και συναρπάζει. Το ανεπανάληπτο σύνολο το οποίο διάλεξε να φορέσει κάνει το κοινό της να παραλυρεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica)

Το αποκαλυπτικό top μέρος του συνόλου, αποτελείται από πέρλες, δίνοντας μια ξεχωριστή χάρη στο όμορφο σώμα. Το μαύρο χρώμα στο κάτω μέρος του συνόλου δίνει την απαραίτητη φινέτσα, συμπληρώνοντας αρμονικά τα χρώματα.

Who is who

Διαβάστε επίσης:  Η Σαρλίζ Θερόν κάνει τα μπάνια της στην Πάρο: Το μαύρο μπικίνι, τα γυαλιά ηλίου - ξέγνοιαστες στιγμές με τις κόρες της (φωτό)

Φοίτησε στο Εθνικό Καλλιτεχνικό Σχολείο του Γιοχάνεσμπουργκ, ασχολήθηκε με το μπαλέτο και παράλληλα με το modeling. Στα δεκαέξι της, κέρδισε ένα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων κι έτσι μετακόμισε με τη μητέρα της στο Μιλάνο, όπου έμεινε για ένα χρόνο κι ύστερα εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ, φοιτώντας στη σχολή Ballet Joffrey της Νέας Υόρκης. Η φιλοδοξία της ήταν να γίνει χορεύτρια όμως ένας τραυματισμός στο γόνατο την ανάγκασε να σταματήσει το χορό.

Το 1994, ταξίδεψε στο Λος Άντζελες με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, το οποίο της είχε δώσει η μητέρα της, παροτρύνοντας την να ασχοληθεί με την υποκριτική. 

Τιμήθηκε με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου το 2004 και έχει υιοθετήσει δύο παιδιά: την Τζάκσον τον Μάρτιο του 2012 και την Όγκαστ τον Ιούλιο του 2015. Τον Απρίλιο του 2019, η Θερόν αποκάλυψε ότι το πρώτο της παιδί είναι τρανς κορίτσι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ