Τζένιφερ Άνιστον: Διακοπές με τον γνωστό Αμερικανό παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ - Ξυπόλυτη στην άμμο & φωτιά με καλή παρέα

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Τζένιφερ Άνιστον!

Η Τζένιφερ Άνιστον βρίσκεται ακόμα σε καλοκαιρινή διάθεση, καθώς βρίσκεται για διακοπές με καλούς της φίλους. Η διάσημη ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς των μεγαλουπόλεων.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε στιγμιότυπα από την καθημερινότητα και τις δραστηριότητες των διακοπών.

Μαζί της βρίσκονται και ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ και την σύζυγό του, Μόλι, ο ηθοποιός Τζέισον Μπέιτμαν και η σύζυγός του, Αμάντα και ο παραγωγός, Γουίλ Σπεκ.

Instagram @jenniferaniston

Instagram @jenniferaniston

Instagram @jenniferaniston

Instagram @jenniferaniston

Instagram @jenniferaniston

Η ηθοποιός δεν ντρέπεται να "τσαλακωθεί" μπροστά στην κάμερα, δείχνοντας την παιχνιδιάρικη διάθεσή της. Φορώντας casual ρούχα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δεν υπολογίζει το πώς δείχνει και απλά αφοσιώνεται στην κάθε στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Άνιστον: Σε mood αποκαλύψεων η ηθοποιός - Τι άλλο μας αποκάλυψε πέραν του διαζυγίου από τον Μπράντ Πιτ

Ανάμεσα στις φωτογραφίες βλέπουμε τη Τζένιφερ Άνιστον να ποζάρει και με τα σκυλάκια της. Η ηθοποιός αγαπάει πολύ τους τετράποδους φίλους της. Μάλιστα, το σκυλί της διαθέτει και λογαριασμό στο Instagram!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ