Πρεμιέρα για τον Αντώνη Ρέμο με την παρουσία του Αμερικανού πρέσβη Γιώργου Τσούνη - Η Υβόννη Μπόσνιακ στις ομορφιές της (φωτό)

Ποιοι διάσημοι έδωσαν το παρόν...

Ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε μετά από 5 ολόκληρα χρόνια στην αγαπημένη του πόλη την Θεσσαλονίκη σε μια φαντασμαγορική πρεμιέρα στο totally sold out ‘’Deus Music Experience’’ μαζί με τον ταλαντούχο Mente Fuerte, βάζοντας κυριολεκτικά «φωτιά» στο stage.

Στην λαμπερή πρεμιέρα έδωσαν το παρών οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού, δημοσιογραφικού κόσμου της συμπρωτεύουσας, γνωστοί instagramers και fashion crowd της πόλης, όπου διασκέδασαν με τις τεράστιες επιτυχίες του αγαπημένου ερμηνευτή, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες , σε ένα μαγαζί κόσμημα επιβεβαιώνοντας, ότι το στοίχημα για αξέχαστες βραδιές κερδήθηκε!

Στο πλευρό του τραγουδιστή ήταν και η πανέμορφη σύζυγός του Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία επέλεξε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα.  Μάλιστα στην πρεμιέρα βρέθηκε και ο πρέσβης Τζορτζ Τσούνης, ο οποίος είναι μεγάλος φαν του τραγουδιστή. 

Αγαπημένοι φίλοι και fans του Αντώνη ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και εντυπωσιάστηκαν απο το πρωτοποριακό σε ήχο και φως concept του ‘’Deus Music Experience’’.

Το απόλυτο hit του καλοκαιριού ‘’Πόσο Θέλω’’ με πάνω από 1.500.000 προβολές στο YouTube ξεσήκωσε όλους τους παρευρισκόμενους ενώ η βραδιά έκλεισε όταν η open air οροφή του ‘’Deus Music Experience’’ άνοιξε αποκαλύπτοντας την εντυπωσιακή ανατολή του ηλίου.

Το πιο remarkable live performance της πόλης, που έγινε talk of the town από την πρώτη κιόλας στιγμή, σας υποδέχεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Δείτε περισσότερες φωτό στο slide show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ