Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε 45 ετών! Δείτε την παρουσιάστρια που δεν ντρέπεται να φωτογραφηθεί χωρίς μακιγιάζ & φώτοσοπ (φωτό - βίντεο)

Χρόνια πολλά!

Τα γενέθλια της γιορτάζει η Ελεονώρα Μελέτη!

Σαν σήμερα το 1978 γεννήθηκε η ταλαντούχα παρουσιάστρια και γίνεται 45 ετών.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια διαχρονική παρουσιάστρια infotainment με πολλές μεγάλες επιτυχίες και πρωτιές.

Για παράδειγμα η βραδινή εκπομπή "Μεσάνυχτα" είχε μεγάλη αποδοχή από το κοινό.

Εκεί οι καλεσμενοι της μιλούσαν εκ βαθέων και απο καρδιάς με αποτέλεσμα η εκπομπή να κάνει μεγάλα νούμερα, ενώ όσοι ήθελαν να πουν την αλήθεια τους επέλεγαν την Ελεονώρα ως συνομιλητή.

Φυσικά έχει κερδίσει την προτίμηση του κόσμου και σε πολλές πρωινές εκπομπές, από τον Αντέννα ως το Star, Alpha και τώρα στο Mega.

Το καλοκαίρι του 2004 εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό του ΑΝΤ1 όπου τη σεζόν 2004-2005 παρουσίαζε το απογευματινό δελτίο ειδήσεων στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Το Σεπτέμβριο του 2005 ήταν η περίοδος που ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών. Τότε ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή Πρωινός Καφές, έπειτα από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ANT1, κρατώντας τα σκήπτρα της παρουσίασης για τρείς συνεχόμενες σεζόν. 

Τον Φεβρουάριο του 2006 ανέλαβε και την παρουσίαση της μουσικής εκπομπής Απόψε κερνάμε εμείς! στην prime time ζώνη του Σαββάτου με την εκπομπή να μην σημειώνει επιτυχία και να ολοκληρώνεται λίγες εβδομάδες μετά.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην περιοχή του Πειραιά. Οι γονείς της ονομάζονται Γιώργος και Μαρία ενώ έχει επίσης έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Δημήτρη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Ιταλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Φεράρα (Universita degli Studi di Ferrara) αλλά και τη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Επίσης, έχει κάνει σπουδές δημοσιογραφίας και ΜΜΕ σε ιδιωτική σχολή.

Η Ελεονώρα έχει επιλέξει έναν εναλλακτικό τρόπο για τη δημοσιότητα της. Δεν την ενδιαφέρει να εμφανίζεται με το τέλειο σώμα, βαμμένη ...

Υπερασπίζεται το πέρασμα του χρόνου χωρίς εικόνες με φώτοσοπ, αναδεικνύοντας ένα διαφορειτκό προφίλ celebrity.

Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι οι περισσότερες αναρτήσεις ήταν ακριβως για αυτό.

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη - Κρατώ από το καλοκαίρι τις αλατισμένες στιγμές - Τις αρετουσάριστες σε συναισθήματα



Instagram @nonoram



Instagram @nonoram



Instagram @nonoram


Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη για τον γάμο της: «Ήταν από αυτές τις εκπλήξεις, τις πολύ όμορφες» - «Συμπτωματικό ότι φόρεσα άσπρα» (βίντεο)

Στις 28 Δεκεμβρίου 2017 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον θεατρικό παραγωγό Θοδωρή Μαροσούλη έπειτα από ένα χρόνο σχέσης. Στις 13 Απριλίου 2018 ήρθε στο κόσμο η κόρη τους, Αλεξάνδρα-Ωκεανίς. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, στις 30 Ιουνίου 2023.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ