Sofia Vergara: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον επί 7 χρόνια άντρα της Joe Manganiello - "Πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για εμένα"

Όσα αναφέρει η διάσημη ηθοποιός!

Η ηθοποιός Sofia Vergara έδωσε συνέντευξη και μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Joe Manganiello. Η 51χρονη Κολομβιανή χώρισε πρόσφατα μετά από 7 χρόνια γάμου με τον 46χρονο ηθοποιό.

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ μίλησε στο «Entertainment Tonight». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι: «Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, ξέρεις. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για εμένα».

«Πολλές αλλαγές, πολλά καλά και τρέλες, αλλά και κακά πράγματα. Συμβαίνουν όλα. Ξέρετε, είναι αυτά που κάνουν τη ζωή τόσο διασκεδαστική κι ενδιαφέρουσα», εξήγησε.

 

 

Η ηθοποιός του Modern Family παραμένει αισιόδοξη παρά τον χωρισμό και λέει ότι: «Πάντα υπάρχει χρόνος για περισσότερα καλά πράγματα».

 

 

Δύο σχεδόν μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύζυγός της προχώρησε τη ζωή του με την επίσης ηθοποιό, Κέιτλιν Ο' Κόνορ.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Βεργκάρα: Η πιο σέξυ throwback φωτό - Ποζάρει γυμνή αγκαλιά μόνο με μία ροζ ανθοδέσμη (φωτό)

 

 

Την είδηση του χωρισμού είχε κάνει αρχικά γνωστή το Page Six. Το πρώην ζευγάρι είχε δηλώσει: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς πλοηγούμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Μια πηγή πρόσθεσε: «Η Σοφία και ο Τζο έχουν χωρίσει εδώ και λίγο καιρό και παίρνουν κάποια απόσταση ο ένας από τον άλλον για να σκεφτούν το μέλλον τους».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ