Ο Φίλιππος Πλιάτσικας αποκαλύπτει: «Είμαστε 5 χρόνια με τη σύντροφό μου, παντρευτήκαμε διακριτικά» (βίντεο)

Όλα όσα λέει ο αγαπημένος τραγουδιστής

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μίλησε για την αναγγελία του γάμου του που δημοσιοποιήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης τον Ιούνιο και τη σύντροφό του, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά με την αναγγελία του γάμου που έγινε γνωστή δημοσίως, ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανέφερε: «Αυτό βγήκε από σπόντα. Εγώ με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια, είμαστε σύντροφοι, είμαστε δίπλα, είναι ένα πλάσμα που με έχει βοηθήσει, υπάρχει αγάπη. Αποφασίσαμε λοιπόν, πολύ διακριτικά, με λίγους δικούς μας ανθρώπους, να πάμε στο δημαρχείο και μας είπαν εκεί ότι είναι υποχρεωτικό εκεί ότι πρέπει να το ανακοινώσουμε σε αγγελία ακόμα και για πολιτικό γάμο. Ο Δήμος μας είπε ότι αυτά δεν τα διαβάζει κανείς, αλλά δεν ισχύει. Βγήκε 8:00 το πρωί και 8:30 μας έπαιρναν τηλέφωνα».

Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι και η σύντροφός του ασχολείται με τη μουσική.

Διαβάστε ακόμη: «Μουσικό κουτί» - ΕΡΤ1: Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η Βασιλική Καρακώστα & το συγκρότημα Δραμαμίνη μας ταξιδεύουν με τις μουσικές τους

«Στη σχέση μας δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι ο ένας δίπλα στον άλλο, είναι και εκείνη μουσικός, παίζει πιάνο είναι κλασική μουσικός και εκεί είναι που μαθαίνεις ο ένας από τον άλλο πράγματα», πρόσθεσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ