Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις επιπλοκές της εγκυμοσύνης της: "Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί και μην κρατήσεις το παιδί - Έπαθα σοκ" (βίντεο)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2NightShow» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Καλεσμένη στο «2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιγράφοντας μεταξύ άλλων εκείνη την περίοδο, που έπρεπε να βρίκεται σε ακινησία, αλλά και να προχωρήσει στη διαδικασία της αμνιοπαρακέντησης.

«Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα» είπε αρχικά.

Διαβάστε ακόμη: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε μαμά για πρώτη φορά - έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες για να βγουν τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: “ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: “να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ» συνέχισε.

«Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά» είπε τέλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και έχουν αποκτήσει ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Βλάσση.

Διαβάστε ακόμη: Βάφτιση γιού Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου - Το λευκό φόρεμα της τελετής & το ολόχρυσο της δεξίωσης -ποιες κυρίες έλαμψαν με τις εμφανίσεις τους

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2022, ενώ λίγο πιο πριν το Σεπτέμβριο του ίδου έτους ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι είναι έγκυος.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Το «behind the scenes» βίντεο του γάμου τους

Στις 3 Ιανουαρίου 2023 γεννήθηκε ο γιος τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ