Μαθήματα αυθεντικής ομορφιάς από την Ιζαμπέλα Ροσελίνι - Υποχρέωσε τη Vogue να μην ρετουσάρει τις ρυτίδες της - Έγινε εξώφυλλο (φωτό)

Πανέμορφη στα 71 της η Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο.

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι πόζαρε για το εξώφυλλο της Vogue Italia στα 71 της χρόνια. Η Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο, κόρη του σπουδαίου Ιταλού σκηνοθέτη, Ρομπέρτο Ροσελίνι και της Σουηδέζας ηθοποιού Ίνγκριντ Μπέργκμαν, είναι τελειώς ακομπλεξάριστη με την ηλικία της.

Μάλιστα, ζήτησε από τη Vogue να μην κρύψει τις ρυτίδες της!

"Ευχαριστώ που με αφήνετε να τσαλακώνομαι! Είμαι περίεργη να δω τις αντιδράσεις των αναγνωστών. Κάποιες θα είναι θετικές κάποιες αρνητικές. Ποιος ξέρει!", είπε η Ιζαμπέλα Ροσελίνι στην ιταλική Vogue, σύμφωνα με την ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού στο Instagram.

 

 

"Με τιμά και με κολακεύει (και επίσης νιώθω κάποιο τρόμο) αυτή η μη ρετουσαρισμένη φωτογραφία.", σχολίασε η ίδια στην αναδημοσίευση της φωτογραφίας του εξωφύλλου.

Διαβάστε επίσης: Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι μας εκπλήσσει - Έχετε δει ποτέ νεογέννητο σκαντζόχοιρο; Φώτο

 

Πριν λίγες μέρες η Ιζαμπέλα Ροσελίνι είχε βρεθεί στο Παρίσι για τη συνεργασία της Lancôme με το μουσείο του Λούβρου. Φωτογραφήθηκε με τη CEO της εταιρείας καλλυντικών, Françoise Lehmann.

Διαβάστε επίσης: Στο Παρίσι η Αθηνά Οικονομάκου με την Πενέλοπε Κρουζ την Κιάρα Φεράνι την Ιζαμπέλλα Ροσελίνι - Τι κάνει εκεί η influencer

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ