Η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας κρατάει τρυφερά την πεθερά της από το χέρι - Η Beatrix παραχώρησε τον θρόνο στον γιο της πριν 10 χρόνια

Η Βασίλισσα Μάξιμα έλαμψε σε μια τρυφέρη στιγμή με την πεθερά της.

Η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας διατηρεί άψογες σχέσεις με την πεθερά της την Πριγκίπισσα Βεατρίκη. Ο σύζυγος της Βασίλισσας Μάξιμα, ο Βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος διαδέχθηκε τη μητέρα του στον θρόνο πριν από δέκα χρόνια, στις 30 Απριλίου του 2013.

Οι δυο γυναίκες απολαμβάνουν συχνά στιγμές μαζί.

Στις 20 Σεπτεμβρίου η Βασίλισσα Μάξιμα υποδέχθηκε, μαζί με την Πριγκίπισσα Βεατρίκη, τους τεχνίτες που βοήθησαν στο κέντημα των νέων κουρτινών για την κινεζική αίθουσα στο παλάτι Huis ten Bosch.

Η Βασίλισσα Μάξιμα εντυπωσίασε με ένα σύνολο στα λευκά. Φόρεσε δαντελωτό crop top με ψηλόμεση maxi φούστα, δημιουργίες της σχεδιάστριας Tory Burch.

Το look της ολοκλήρωσε με κλασικές nude γόβες Gianvito Rossi.

Instagram @royalfashionpolice

Instagram @royalfashionpolice

Διαβάστε επίσης: Βασιλιάς της Ολλανδίας & Μάξιμα: 10 χρόνια στον θρόνο - Η επέτειος γιορτάστηκε με πολλές φωτό από την ιστορική στιγμή & χαμόγελα

Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Beatrix ήταν βασίλισσα των Κάτω Χωρών για 33 χρόνια, από το 1980 έως το 2013. Στις 30 Απριλίου 2013, τη διαδέχθηκε ο μεγαλύτερος γιος της.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα Κλάους των Κάτω Χωρών. Απέκτησαν τρεις γιους, τον πρίγκιπα Γουλιέλμο-Αλέξανδρο, τον Πρίγκιπα Φρίσο και τον Πρίγκιπα Κονσταντίν.

Instagram @royalfashionpolice

Instagram @royalfashionpolice

Instagram @royalfashionpolice

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ