Ο Στέφανος Κασσελάκης μοίρασε χαμόγελα στο Ηρώδειο - Αγκαλιά με τον Σταύρο Ξαρχάκο - Κάθισε δίπλα στην Όλγα Κεφαλογιάννη & τον Μίνω Μάτσα (φωτό)

Γιατι βρέθηκε εκεί;

Στο Ηρώδειο βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης!

Χαμογελαστός όπως πάντα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τίμησε με την παρουσία του την sold out συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου "Ρεμπέτικο" στο Ηρώδειο.

Οι μουσικές και τα τραγούδια που σφράγισαν την ταινία-σταθμό στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σαράντα (40) χρόνια μετά.

 

Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του ndp ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα.

Ο Στέφανος πόζαρε αγκαλιά με τον "πρωταγωνιστή" της βραδιάς, Σταύρο Ξαρχάκο, ενώ σε άλλο κλικ τον είδαμε να κάθεται δίπλα στην υπουργό τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και τον σύζυγο της, Μίνω Μάτσα.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η άνετη εμφάνιση στο Ηρώδειο και ο ιδιαίτερος τρόπος που φόρεσε ένα φλοράλ φουλάρι

Αρκετά casual ήταν ντυμένος ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ με λευκό πουκάμισο στο οποίο είχε ανεβάσει τα μανίκια δίνοντας του ακόμη πιο καθημερινό look κι ένα σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι.

Διαβάστε ακόημ: Στέφανος Κασσελάκης: "Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι συνέδριο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών αλλά συνέδριο για την κοινωνία" (βίντεο)

Εν αντιθέσει με τον Στέφανο Κασσελάκη η υπουργός Τουρισμού ντύθηκε πιο επίσημα με ένα έντονο πράσινο τοπ που συνδύασε με τζιν παντελόνι και γκρι πανωφόρι.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Ο σύζυγος της κ. Κεφαλογιάννη, Μίνως επέλεξε total black outfit αρκετά minimal και κομψό!

Ποια ήταν η αγαπημένη σας εμφάνιση;

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ