Ποια Ευρωπαία πριγκίπισσα έφυγε από το Παλάτι της; Mετακόμισε στην πιο hipster γειτονιά της πόλης (φωτό)

Που μένει τώρα; 

Η 19χρονη κόρη του πρίγκιπα Haakon και της πριγκίπισσας Mette-Marit μετακόμισε από την royal κατοικία της οικογένειας, το Skaugum, και ζει σε διαμέρισμα στο Όσλο, αναφέρει η Se og Hør.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ίνγκριντ, η οποία είναι η δεύτερη στη σειρά για τον νορβηγικό θρόνο μετά τον πατέρα της, επέλεξε την χιπστερική περιοχή Grünerløkka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fan page for Europe's future queens (@queens.in.waiting)

 

Κοντά στο κέντρο της πόλης, η Grünerløkka έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο cool γειτονιές του Όσλο και όπως σημειώνει η Vogue: "Με απλά λόγια, η Grünerløkka είναι το μέρος όπου θέλετε να βρεθείτε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στη Νορβηγία". 

 

 

 

Η περιοχή είναι γνωστή για την τέχνη του δρόμου, τα κομψά μπαρ, τα νυχτερινά κλαμπ, τα hipster καφέ, τους χώρους ζωντανής μουσικής και τις μπουτίκ που πωλούν vintage ρούχα. Γραφικά μονοπάτια περιπάτου ακολουθούν επίσης τον ποταμό Akerselva, αναφέρει το hellomagazine.

 

 

Η Ingrid αποφοίτησε από το Elvebakken Upper Secondary School στο Όσλο τον Απρίλιο. Σήμερα εργάζεται ως σχολική βοηθός  σε ένα από τα παλιά της σχολεία, το Uranienborg School, επίσης στην πρωτεύουσα. Η Ingrid ήταν μαθήτρια εκεί για ένα χρόνο για να ολοκληρώσει την κατώτερη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της.

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Κρίστιαν της Δανίας: Περιτριγυρισμένος από τις όμορφες Ευρωπαίες πριγκιποπούλες - Βασιλείς από όλο τον κόσμο γιόρτασαν τα γενέθλιά του - Ποιοι πήγαν, η δεξίωση (φωτό)

Τον Ιανουάριο του 2024, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της, η πριγκίπισσα θα ξεκινήσει τον πρώτο χρόνο της στρατιωτικής της εκπαίδευσης στο Τάγμα Μηχανικού της Ταξιαρχίας Nord. 

 

 

Ενώ η Ίνγκριντ μπορεί να έχει εγκαταλείψει τη ''φωλιά της'', ο μικρότερος αδελφός της, ο πρίγκιπας Σβέρε Μάγκνους, 17 ετών, ζει ακόμη στο σπίτι της οικογένειας στο Άσκερ. Ο Sverre είναι στην τελευταία τάξη του λυκείου στο Elvebakken Upper Secondary School στο Όσλο.

 

Οι Νορβηγοί βασιλείς έδωσαν δυναμικό παρών το Σαββατοκύριακο στο γκαλά για τα 18α γενέθλια του πρίγκιπα Κρίστιαν της Δανίας στην Κοπεγχάγη.\

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ